Повезане вести

ВИДЕО: Оливера Јевтић нападнута током маратона у Софији

ВИДЕО: Оливера Јевтић нападнута током маратона у Софији

Радио 021 11.10.2020
Легенда српске атлетике Оливера Јевтић нападнута је данас на маратону у Софији. Она је задобила ударац са леђа, након чега је пала. Према писању медија, задобила је хематом на глави и једно време је била у несвести. Све се… »
Јевтићева о нападу на трци: Одмах ми је било јасно...

Јевтићева о нападу на трци: Одмах ми је било јасно...

Н1 Инфо 11.10.2020
Српска маратонка Оливера Јевтић не зна због чега се догодио инцидент на трци у Софији у којем ју је један гледалац оборио. Све се одиграло на старту маратона, када је човек из публике ушао међу водеће такмичаре и том приликом… »
Нападнута Оливера Јевтић на трци у Софији

Нападнута Оливера Јевтић на трци у Софији

Н1 Инфо 11.10.2020
Српска атлетичарка Оливера Јевтић нападнута је током трке на 10 километара у оквиру маратона у Софији. На старту трке непознати човек утрчао је са стране, једно време трчао с водећим такмичарима, а онда оборио српску… »
Оливера Јевтић проговорила о нападу у Софији

Оливера Јевтић проговорила о нападу у Софији

Нова 11.10.2020
Српска атлетичарка Оливера Јевтић описала је детаље напада током трке на 10 километара у оквиру маратона у Софији. Потпуно је невероватно шта се догодило у престоници Бугарске. Непознати човек утрчао је са стране, једно време… »
Оливера Јевтић нападнута на трци у Софији

Оливера Јевтић нападнута на трци у Софији

Зоом УЕ 11.10.2020
СОФИЈА-Српска атлетичарка Оливера Јевтић нападнута је током трке на десет километара у оквиру маратона у Софији. На старту трке непознати човек утрчао је са стране, једно време трчао с водећим такмичарима, а онда оборио српску… »
Оливера Јевтић: Одмах сам схватила да сам намерно гурнута

Оливера Јевтић: Одмах сам схватила да сам намерно гурнута

Спутник 11.10.2020
Српска атлетичарка Оливера Јевтић, која је данас нападнута током трке на 10 километара у оквиру маратона у Софији, изјавила је да јој је одмах било јасно да ју је непознати мушкарац намерно гурнуо на старту, као и да ће сутра… »
Оливера Јефтић нападнута на трци у Софији /видео/

Оливера Јефтић нападнута на трци у Софији /видео/

Спутник 11.10.2020
Српска атлетичарка Оливера Јевтић нападнута је током трке на 10 километара у оквиру маратона у Софији. На старту трке непознати човек утрчао је са стране, једно време трчао с водећим такмичарима, а онда оборио српску атлетичарку… »
Огласила се Оливера Јевтић после напада у софији: Ово ми је намерно урадио, сат времена сам долазила себи!

Огласила се Оливера Јевтић после напада у софији: Ово ми је намерно урадио, сат времена сам долазила себи!

Мондо 11.10.2020
Скандал на трци у Бугарској. Скандал на трци у Бугарској. Невероватан ситуација догодила се јутрос у Бугарској! Српска атлетичарка Оливера Јевтић била је гурнура на старту трке од стране непознатог лица и због тога је остала без… »
Скандал! Оливера Јевтић нападнута на трци, остала без свести: Манијак улетео на стазу и гурнуо српску атлетичарку!

Скандал! Оливера Јевтић нападнута на трци, остала без свести: Манијак улетео на стазу и гурнуо српску атлетичарку!

Мондо 11.10.2020
Скандал на догађају у Бугарској. Скандал на догађају у Бугарској. Невероватна сцена одиграла се на атлетском догађају у Софији! Српска атлетичарка Оливера Јевтић нападнута је током трке на 10 километара! Све се десило на старту… »
Страшно! Оливера Јевтић нападнута насред маратона Легендарна Српкиња пала у несвест од ударца, задобила повреду главе /видео/…

Страшно! Оливера Јевтић нападнута насред маратона Легендарна Српкиња пала у несвест од ударца, задобила повреду главе /видео/…

Спортал блиц 11.10.2020
Софијски маратон обележио је велики скандал у ком је нападнута српска атлетичарка Оливера Јевтић. Легенда "краљице спортова" у нашој земљи и региону током трке је добила ударац са леђа након чега је пала и зарадила хематом на… »
Оливера Јевтић описала драму после напада: Сат времена сам долазила себи, имам хематом на глави

Оливера Јевтић описала драму после напада: Сат времена сам долазила себи, имам хематом на глави

Телеграф 11.10.2020
Прве изјаве српске атлетичарке после драме у Бугарској. Српска атлетичарка Оливера Јевтић огласила се у јавности након што ју је, током трке на 10.000 метара у склопу маратона у Софији, напао непознат мушкарац! Подсетимо, Оливеру… »
Језиве сцене у Софији: Оливера Јевтић нападнута током трке од стране манијака – завршила на поду и без свести! (видео)

Језиве сцене у Софији: Оливера Јевтић нападнута током трке од стране манијака – завршила на поду и без свести! (видео)

Хот спорт 11.10.2020
Српска атлетичарка је након напада доживела теже повреде. Несвакидашња сцена виђена је током трке на десет километара у оквиру маратона у Софији. Наиме, српска атлетичарка Оливера Јевтић није могла ни да сања да ће јој се нешто… »

Вести дана »