Povezane vesti
Dritan Abazović odgovorio na pitanje koje zanima sve: Ne mogu da se odbranim!
Pravda 11.10.2020
- Ne znam šta se ovo dešava, ali od izbora 30. avgusta ne stižem da se javim svim novinarima koji zovu, koliko sam tražen. Izgleda da je to uticalo i na lepši pol, pa poslednjih nekoliko nedelja jedva uspevam da se odbranim od žena gde god da se pojavim… »
Dritan otkriva da li ima devojku: Od 30. avgusta ne mogu da se odbranim od žena, kažu da sam vatren!
Kurir 11.10.2020
"Ne znam šta se ovo dešava, ali od izbora 30. avgusta ne stižem da se javim svim novinarima koji zovu, koliko sam tražen. Izgleda da je to uticalo i na lepši pol, pa poslednjih nekoliko nedelja jedva uspevam da se odbranim od žena gde god da se pojavim"… »
Dritan Abazović odgovorio na pitanje koje zanima sve: Od 30. avgusta ne mogu da se odbranim!
Srbija danas 11.10.2020
Da li Dritan Abazović ima devojku? - Ne znam šta se ovo dešava, ali od izbora 30. avgusta ne stižem da se javim svim novinarima koji zovu, koliko sam tražen. Izgleda da je to uticalo i na lepši pol, pa poslednjih nekoliko nedelja jedva uspevam da se… »
Vesti dana »
Izmene u saobraćaju u Beogradu zbog poledice: Više od 15 GSP linija izmenjeno, trolejbusi na liniji 21 ne idu jer su blokirani na početnoj stanici
Nova pre 1 satjoš 39 povezanih
Srbija pod snegom: Vanredno u 11 opština, problemi sa strujom i saobraćajem
NIN pre 33 minutajoš 20 povezanih
"Ovo je teže, ali pošteno": Ivica Tucak nije hteo da kaže jednu stvar u Beogradu
Mondo pre 43 minutajoš 18 povezanih
Evropa šalje vojsku na Grenland?! NATO kuje hitne planove za akciju zbog Trampovih pretnji: Pripreme za haos su već počele!
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih