Povezane vesti
Oliver Varheji u samoizolaciji zbog korone: Nakon posete Beogradu i regionu otišao u izolaciju!
Mondo 11.10.2020
Evropski komesar je rekao da je testiran i prošle nedelje. Evropski komesar je rekao da je testiran i prošle nedelje Evropski komesar za proširenje Oliver Varheji izjavio je večeras da će biti u samoizolaciji dok čeka rezultat testiranja na korona virus… »
Varhelji u samoizolaciji, član njegovog tima ima koronu
Nova 11.10.2020
Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji objavio je da je u samoizolaciji pošto je saznao da je član njegovog tima pozitivan na koronavirus. “Danas sam obavešten da je član mog tima pozitivan na koronavirus. Dok čekamo nove rezultate, moj tim i ja… »
Oliver Varhelji u samoizolaciji: Član njegovog tima je pozitivan na koronu
Telegraf 11.10.2020
Član njegovog tima pozitivan na koronu. Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji objavio je da je u samoizolaciji pošto je saznao da je član njegovog tima pozitivan na korona virus. - Danas sam obavešten da je član mog tima pozitivan na korona… »
Varhelji u samoizolaciji: Evropski komesar testiran na korona virus
Srbija danas 11.10.2020
Varhelji je 8. oktobra boravio u Beogradu, a potom u BiH i Crnog Gori. Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji objavio je da je u samoizolaciji pošto je saznao da je član njegovog tima pozitivan na korona virus. - Danas sam obavešten da je član… »
Vesti dana »

Angelina Topić u borbi za medalju: Velika drama u finalu Svetskog prvenstva! Srpkinja čeka medalju!
Kurir pre 33 minutajoš 18 povezanih

Srpski basketaši preko Hrvatske stigli do finala Svetskog prvenstva
Danas pre 33 minutajoš 25 povezanih

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 1 satjoš 17 povezanih

Tramp zapretio Avganistanu: "Loše stvari će se dogoditi ako nam ne vrate ovo"
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih