Повезане вести
Малерозна Оливера: Напад манијака, бомба и бекство из Кеније
Нова 12.10.2020
Вест да је Оливера Јевтић (43), наша чувена атлетичарка, нападнута током трке у Софији, шокирала је све у Србији. И просто је невероватно колико прослављена дугопругашица рођена у Ужицу нема среће, шта је све током пребогате… »
Огласила се Оливера Јевтић након напада: ‘Имам хематом, око сат времена ми је требало да дођем себи’
Хот спорт 12.10.2020
Српска атлетичарка Оливера Јевтић огласила се након што ју је, током трке на 10.000 метара у склопу маратона у Софији, напао непознат мушкарац. Подсетимо, Оливеру је поменути мушкарац толико одгурнуо лактом да Српкиња није могла… »
Откривен нападач на Оливеру Јевтић! Похвалио се пријатељима после језивог скандала на трци, а онда је клупко почело да се…
Спортал блиц 12.10.2020
Софијски маратон обележио је велики скандал у ком је нападнута српска атлетичарка Оливера Јевтић, а сада је постало јасно и ко је виновник великог инцидента. Подсетимо, легенда "краљице спортова" у нашој земљи и региону током… »
СКАНДАЛ у Софији, Оливера Јевтић нападнута током трке!
Спортске.нет 12.10.2020
Хоће ли полиција одрадити своје? Невероватрна вест стиже из главног града Бугарске - српска атлетичарка Оливера Јевтић нападнута је током трке на 10 километара која је одржана у оквиру тамошњег маратона. Све се догодило… »
Оливера Јевтић нападнута на трци у Софији (ВИДЕО)
Данас 12.10.2020
Софијски маратон обележио је велики скандал у којем је нападнута српска атлетичарка Оливера Јевтић. Она је током трке добила ударац с леђа, после чега је пала и зарадила хематом на глави, док је једно време била и у несвести… »
"Не зна се ко је био нападач, полиција га тражи": Оливера Јевтић после напада и повреде: Ако га ухвате, знаћемо зашто је то…
Спортал блиц 11.10.2020
Чувена српска атлетичарка Оливера Јевтић огласила се пошто је доживела велику непријатност на трци 10.000 метара у склопу маратона у Софији. Већ на старту трке се десила страшна ситуација по Оливеру Јевтић коју је и повредио… »
Огласила се Оливера Јевтић после напада: Имам хематом на глави, а страдао ми је и кук
Вечерње новости 11.10.2020
СРПСКА атлетичарка Оливера Јевтић нападнута је током трке на 10 километара, у оквиру маратона у Софији. Подсетимо, један непознат мушакар је ушао на стазу, почео да трчи са такмичаркама и одједном је гурнуо Ужичанку. Оливера је… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 3 повезане
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 2 сатајош 4 повезане