Povezane vesti
Malerozna Olivera: Napad manijaka, bomba i bekstvo iz Kenije
Nova 12.10.2020
Vest da je Olivera Jevtić (43), naša čuvena atletičarka, napadnuta tokom trke u Sofiji, šokirala je sve u Srbiji. I prosto je neverovatno koliko proslavljena dugoprugašica rođena u Užicu nema sreće, šta je sve tokom prebogate karijere preturila preko… »
Oglasila se Olivera Jevtić nakon napada: ‘Imam hematom, oko sat vremena mi je trebalo da dođem sebi’
Hot sport 12.10.2020
Srpska atletičarka Olivera Jevtić oglasila se nakon što ju je, tokom trke na 10.000 metara u sklopu maratona u Sofiji, napao nepoznat muškarac. Podsetimo, Oliveru je pomenuti muškarac toliko odgurnuo laktom da Srpkinja nije mogla da nastavi trku. –… »
Otkriven napadač na Oliveru Jevtić! Pohvalio se prijateljima posle jezivog skandala na trci, a onda je klupko počelo da se…
Sportal blic 12.10.2020
Sofijski maraton obeležio je veliki skandal u kom je napadnuta srpska atletičarka Olivera Jevtić, a sada je postalo jasno i ko je vinovnik velikog incidenta. Podsetimo, legenda "kraljice sportova" u našoj zemlji i regionu tokom trke je dobila udarac sa… »
SKANDAL u Sofiji, Olivera Jevtić napadnuta tokom trke!
Sportske.net 12.10.2020
Hoće li policija odraditi svoje? Neverovatrna vest stiže iz glavnog grada Bugarske - srpska atletičarka Olivera Jevtić napadnuta je tokom trke na 10 kilometara koja je održana u okviru tamošnjeg maratona. Sve se dogodilo iznenada, jedan muškarac se… »
Olivera Jevtić napadnuta na trci u Sofiji (VIDEO)
Danas 12.10.2020
Sofijski maraton obeležio je veliki skandal u kojem je napadnuta srpska atletičarka Olivera Jevtić. Ona je tokom trke dobila udarac s leđa, posle čega je pala i zaradila hematom na glavi, dok je jedno vreme bila i u nesvesti, preneo je Blic. Sve se… »
"Ne zna se ko je bio napadač, policija ga traži": Olivera Jevtić posle napada i povrede: Ako ga uhvate, znaćemo zašto je to…
Sportal blic 11.10.2020
Čuvena srpska atletičarka Olivera Jevtić oglasila se pošto je doživela veliku neprijatnost na trci 10.000 metara u sklopu maratona u Sofiji. Već na startu trke se desila strašna situacija po Oliveru Jevtić koju je i povredio. Srpkinja nije mogla da… »
Oglasila se Olivera Jevtić posle napada: Imam hematom na glavi, a stradao mi je i kuk
Večernje novosti 11.10.2020
SRPSKA atletičarka Olivera Jevtić napadnuta je tokom trke na 10 kilometara, u okviru maratona u Sofiji. Podsetimo, jedan nepoznat mušakar je ušao na stazu, počeo da trči sa takmičarkama i odjednom je gurnuo Užičanku. Olivera je prilikom pada doživela… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Usvojeni zakoni o nafti i gasu doprineće očuvanju energetske sigurnosti
NIN pre 28 minutajoš 53 povezane
TOK navodi da za danas nije bilo zakazano saslušanje Selakovića, on tvrdi da će doći na novi datum
Beta pre 2 satajoš 40 povezanih
Aerozagađenje uzrok 11.000 smrtnih slučajeva godišnje, Jovanović poručuje: Izvor znamo, mere se ne sprovode više od 13 godina
N1 Info pre 3 satajoš 2 povezane