Повезане вести

Трка за ГОАТ: Верују у Новака, а Виландер је уз Рафу

Трка за ГОАТ: Верују у Новака, а Виландер је уз Рафу

Нова 12.10.2020
Рафаел Надал је победом на Ролан Гаросу, 13. пут у каријери, успео да изједначи рекорд Роџера Федерера по броју највећих трофеја (20), али трка се наставља. У тениским круговима, годинама уназад траје дебата ко је највећи… »
Хрват хоће да се опере: Иванишевић објаснио зашто је избаксузирао Ђоковића

Хрват хоће да се опере: Иванишевић објаснио зашто је избаксузирао Ђоковића

Вечерње новости 12.10.2020
НАЈБОЉИ тенисер света Новак Ђоковић нажалост је почишћен у финалу Ролан Гароса од стране Рафаела Надала, а после меча је у центру пажње била изјава Горана Иванишевића који је пре борбе за трофеј рекао да Шпанац нема шансе… »
Надал после грешке новинара: Немој то да радиш, престићи ће нас Новак! (видео)

Надал после грешке новинара: Немој то да радиш, престићи ће нас Новак! (видео)

Мондо 12.10.2020
Рафаел Надал је после освојеног Ролан Гароса био у сјајном расположењу. Рафаел Надал је после освојеног Ролан Гароса био у сјајном расположењу. После победе над Новаком Ђоковићем Рафаел Надал је дошао до свог 13. трофеја на… »
"Новаку су се обиле о главу иванишевићеве: Речи!" Надалов тренер узвратио на прозивку из Ђоковићевог тима!

"Новаку су се обиле о главу иванишевићеве: Речи!" Надалов тренер узвратио на прозивку из Ђоковићевог тима!

Спортал блиц 12.10.2020
Оно што је Горан Иванишевић, као члан стручног штаба Новака Ђоковића урадио пред финале Ролан Гароса, сада се најбоље рангираном тенисеру "обило о главу", сматра стратег Рафаела Надала. је, током радио-интервјуа након… »
“Све им се вратило, Иванишевић пребацио притисак на Новака”

“Све им се вратило, Иванишевић пребацио притисак на Новака”

Нова 12.10.2020
Карлос Моја, тренер Рафаела Надала, сматра да је изјава тренера Новака Ђоковића, Горана Иванишевића, уочи финала Ролан Гароса, била контрапродуктивна. Бивши шампион Вимблдона је недавно за ХРТ рекао како “ Надал нема никакве… »
Новак због Хрвата изгубио Ролан Гарос: Надалов тренер жестоко испрозивао Иванишевића!

Новак због Хрвата изгубио Ролан Гарос: Надалов тренер жестоко испрозивао Иванишевића!

Мондо 12.10.2020
Никада нећемо сазнати, али право је питање је зашто је Иванишевић говорио оно што је говорио... Никада нећемо сазнати, али право је питање је зашто је Иванишевић говорио оно што је говорио... Рафаел Надал је најбољи играч на… »
Надал: Ђоковић је упао у очај

Надал: Ђоковић је упао у очај

Нова 12.10.2020
Тони Надал, стриц и бивши тренер Рафаела Надала, прокоментарисао је финале Ролан Гароса. Шпански тенисер је савладао најбољег играча света у три сета и освојио 20. Гренд слем трофеј. Надал је био доминантан и ни у једном моменту… »
Новак одлучио, након Ролан Гароса се враћа у Београд: Ђоковић ће у Србији бити седам дана: Да мислим да не могу, завршио бих…

Новак одлучио, након Ролан Гароса се враћа у Београд: Ђоковић ће у Србији бити седам дана: Да мислим да не могу, завршио бих…

Спортал блиц 11.10.2020
Новак Ђоковић је изгубио у финалу Ролан Гароса од Рафаела Надала. И то убедљиво. Тек у трећем сету је одиграо Ноле колико-толико на свом нивоу. Након изгубљеног меча, најбољи тенисер света је одржао конференцију за штампу и… »
Ђоковић: Да мислим да је прекасно, завршио бих каријеру већ данас

Ђоковић: Да мислим да је прекасно, завршио бих каријеру већ данас

Данас 11.10.2020
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је данас да мисли да и даље може да престигне Рафаела Надала и Роџера Федерера по броју освојених гренд слемова и да би се пензионисао да није тако. „Да мислим да је прекасно, вероватно бих… »

Вести дана »