Povezane vesti
Dr Fauči optužio Trampov štab za obmanu javnosti
Dnevnik 12.10.2020
VAŠINGTON: Glavni američki imunolog i rukovodilac tima za borbu protiv epidemije korona virusa pri Beloj kući dr Entoni Fauči izjavio je da je izborni štab predsednika Donalda Trampa zlupotrebio jednu njegovu izjavu za Foks njuz i obmanuo javnost. U… »
Fauci: Moje izjave u Trumpovom spotu su izvučene iz konteksta
Slobodna Evropa 12.10.2020
Anthony Fauci, vodeći američki imunolog i specijalist za zarazne bolesti, izrazio je nezadovoljstvo zato što je u videospotu predsjedničke kampanje Donalda Trumpa o korona virusu upotrijebljena njegova izjava. "U gotovo pet desetljeća, koliko radim u… »
Entoni Fauči poručio: Nisam se saglasio da se pojavim ni u jednom Trampovom spotu, moje izjave su izvučene iz konteksta
Kurir 12.10.2020
Vodeći američki epidemiolog Entoni Fauči izjavio je da se nije saglasio da se pojavi ni u jednom reklamnom spotu u okviru predizborne kampanje predsednika Donalda Trampa i da su njegove izjave izvučene iz konteksta, javlja Rojters. Reklamni spot koji je… »
Fauči ljut jer su mu izjave iskorišćene u kampanji Donalda Trampa
N1 Info 12.10.2020
Dr Entoni Fauči, vodeći američki imunolog i specijalista za zarazne bolesti, izrazio je nezadovoljstvo pošto je u spotu predsedničke kampanje Donalda Trampa o koronavirusu upotrebljena njegova izjava. "U gotovo pet decenija koliko radim u javnoj službi… »
Fauci: Nisam odobrio pojavljivanje u Trumpovom spotu
Al Jazeera 12.10.2020
Vodeći američki imunolog je nezadovoljan zato što je u videospotu o korona virusu upotrijebljena njegova izjava. Anthony Fauci, vodeći američki imunolog i specijalist za zarazne bolesti, izrazio je nezadovoljstvo zato što je u videospotu predsjedničke… »
Fauči protiv Trampa: Nisam hvalio predsednika
Nova 12.10.2020
Vodeći američki naučnik dr Entoni Fauči izjavio je da nije pristao da se pojavi ni u jednom reklamnom spotu u okviru predizborne kampanje predsednika Donalda Trampa i da su njegove izjave izvučene iz konteksta. U spotu, koji je objavljen prošle nedelje… »
Vesti dana »
Azijske rafinerije preusmeravaju isporuke saudijske nafte preko Sueca
Politika pre 13 minutajoš 65 povezanih
Opkoljeni sa tri strane Novo nevreme preti Srbiji, ovi krajevi zemlje će biti prvi na udaru radarski snimci nagoveštavaju gde bi moglo pasti najviše kiše (foto)
Dnevnik pre 4 satijoš 24 povezane
Mislio je da će ekspresna smena bliskog saradnika da mu reši problem, ali se debelo preračunao: Situacija oko Zelenskog postaje toksična
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
"Zveknuo mi je takvu šamarčinu da sam odletela na drugi kraj sobe", Olivera Katarina doživela je šok na snimanju
Kurir pre 18 minutajoš 65 povezanih
Predlog opozicije za izglasavanje nepoverenja Vladi biće razmatran u ponedeljak, 27. jula.
Nova ekonomija pre 4 satijoš 18 povezanih