Повезане вести

Вучић: Није увек лако сачувати пријатељство с Кином

Вучић: Није увек лако сачувати пријатељство с Кином

Н1 Инфо 12.10.2020
Председник Србије Александар Вучић је изјавио да "није увек лако" сачувати пријатељство с Кином, с обзиром на то како друге велике силе гледају на економски успон те земље, али је додао да ће Србија, "чувајући слободу… »
Вучић са чланом Политбироа ЦК Кине: Србија ће наставити да гради искрено пријатељство с Кином

Вучић са чланом Политбироа ЦК Кине: Србија ће наставити да гради искрено пријатељство с Кином

Данас 12.10.2020
Председник Србије Александар Вучић је данас изјавио да „није увек лако“ сачувати пријатељство с Кином, с обзиром на то како друге велике силе гледају на економски успон те земље, али је додао да ће Србија, „чувајући слободу… »
Одлазак кинеске делегације: Ивица Дачић испратио Јанг Ђиечија

Одлазак кинеске делегације: Ивица Дачић испратио Јанг Ђиечија

Курир 12.10.2020
Први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић, данас по подне је на аеродрому "Никола Тесла" испратио члана Политбироа Централног комитета Комунистичке партије Кине и директора Канцеларије комисије за спољне… »
Вучић - Јанг: Расте трговинска размена са Кином упркос пандемији

Вучић - Јанг: Расте трговинска размена са Кином упркос пандемији

РТВ 12.10.2020
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић састао се данас са чланом Политбироа Централног комитета КП Кине и директором Канцеларије Централне комисије за спољне послове Јангом Ђијечијем. Вучић је примио поруку председника… »
Дачић члану Политбироа ЦК КП Кине захвалио за помоћ и подршку Србији

Дачић члану Политбироа ЦК КП Кине захвалио за помоћ и подршку Србији

Данас 12.10.2020
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић је данас из Београда испратио делегацију на челу са Јангом Ђиечием, чланом Политбироа Централног комитета Комунистичке партије Кине и директором Канцеларије њене Комисије за спољне… »
Вучић и Јанг: Србија и Кина развијају односе у свим сферама друштвеног живота

Вучић и Јанг: Србија и Кина развијају односе у свим сферама друштвеног живота

Правда 12.10.2020
Председник Србије Александар Вучић примио је поруку председника Кине Си Ђинпинга, коју му је пренео високи кинески званичник Јанг Ђијечи, а током разговора с Јангом истакао је да су Србија и Кина искрено пријатељске земље, које… »
"Не вади ме без повода, не враћај ме без части": Вучић госту из Кине поклонио српску сабљу

"Не вади ме без повода, не враћај ме без части": Вучић госту из Кине поклонио српску сабљу

Блиц 12.10.2020
Председник Србије Александар Вучић поклонио је данас свом госту из Кине сабљу са угравираним речима: "Не вади ме без повода, не враћај ме без части". Вучић је Јангу поклонио српску дијамантску официрску сабљу, а госту је… »
Вучић Ђиечију: Кина да размотри даља улагања и инвестиције

Вучић Ђиечију: Кина да размотри даља улагања и инвестиције

Слободна Европа 12.10.2020
Председник Србије Александар Вучић замолио је члана Политбироа Централног комитета Комунистичке партије Кине и директора Канцеларије Централне комисије за спољне послове, Јанга Ђијечија, да Кина размотри даља улагања и… »
Званичник КП: Кина охрабрује компаније да послују у Србији

Званичник КП: Кина охрабрује компаније да послују у Србији

Данас 12.10.2020
Члан Политбироа Централног комитета Комунистичке партије Кине Јанг Ђиечи рекао је данас у Београду да Кина придаје велики значај „практичној сарадњи“ са Србијом и охрабрује кинеске компаније да улажу у Србију. „Практична… »
Вучић са кинеским званичником: Наше две земље су искрено пријатељске, пренесите председнику Сију поздраве, чекамо га након…

Вучић са кинеским званичником: Наше две земље су искрено пријатељске, пренесите председнику Сију поздраве, чекамо га након…

Вечерње новости 12.10.2020
ЧЛАН Политбироа Централног комитета Комунистичке партије Кине Јанг Ђиечи у посети је Србији, а након састанака са премијерком Аном Брнабић и министром спољних послова Ивицом Дачићем, срео се са председником Србије Александром… »
Вучић са чланом Политбироа цк КП Кине: "Имаћемо нове договоре и уговоре око различитих инфраструктурних пројеката"

Вучић са чланом Политбироа цк КП Кине: "Имаћемо нове договоре и уговоре око различитих инфраструктурних пројеката"

Блиц 12.10.2020
- Молим вас да НР Кина размотри даља улагања у Србију, а ми ћемо имати нове договоре и уговоре око различитих инфраструктурних пројеката за решавања вишедеценијских проблема нашег народа - рекао је председник Србије Александар… »
Развијати што боље стратешке односе и у наредном периоду

Развијати што боље стратешке односе и у наредном периоду

Дневник 12.10.2020
Министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас са чланом Политбироа Централног комитета КП Кине и директором Канцеларије Централне комисије за спољне послове Јангом Ђиечијем. БЕОГРАД: Министар спољних послова Ивица Дачић… »
Вучић са Јангом, прво тет-а-тет сусрет

Вучић са Јангом, прво тет-а-тет сусрет

Дневник 12.10.2020
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић састао се данас са чланом Политбироа Централног комитета КП Кине и директором Канцеларије Централне комисије за спољне послове Јангом Ђијечијем. Вучић и Јанг прво разговарају… »
Вучић се данас састаје са чланом Политбироа Централног комитета КП Кине

Вучић се данас састаје са чланом Политбироа Централног комитета КП Кине

Пресс 12.10.2020
Председник Србије Александар Вучић састаће се данас са чланом Политбироа Централног комитета КП Кине и директором Канцеларије Централне комисије за спољне послове Јангом Ђијечијем. Фото:блиц Састанак је заказан за 12 сати у… »

Вести дана »