Povezane vesti
Zbog havarije bez vode Ulica Oblačića Rada
Dnevnik 12.10.2020
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica Oblačića Rada u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Delovi Novog Sada bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 12.10.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti ulica Oblačića Rada na Detelinari, kao i ulica Petra Dobrovića na Slanoj bari. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Dve ulice u Novom Sadu bez vode do 13 sati
RTV 12.10.2020
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti ulica Petra Dobrovića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Zbog radova na sanaciji havarije… »
JKP „Vodovod i kanalizacija“ : Bez vode Ulica Petra Dobrovića
Dnevnik 12.10.2020
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica Petra Dobrovića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Pojedine ulice u Novom Sadu bez vode zbog havarija
Radio 021 12.10.2020
Ulice Petra Dobrovića i Oblačića Rada nemaju vode zbog havarija. Obe ulice bez vode će biti do 13 časova. Kako navode u "Vodovodu", postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Vesti dana »
!['Mi za umor ne znamo': Crveni tepih za studente koji su dopešačili u Kragujevac](https://nstatic.net/img/logo/s/bbc-news.png)
'Mi za umor ne znamo': Crveni tepih za studente koji su dopešačili u Kragujevac
BBC News pre 2 satajoš 11 povezanih
![Košarkaši Partizana lako pobedili Megu: Veliki derbi u finalu Kupa Radivoja Koraća](https://nstatic.net/011/38987011jobees.jpg)
Košarkaši Partizana lako pobedili Megu: Veliki derbi u finalu Kupa Radivoja Koraća
Danas pre 4 satijoš 4 povezane