Повезане вести

"Нападач" на Оливеру се огласио: Судар није био намеран, Оливери желим брз опоравак

"Нападач" на Оливеру се огласио: Судар није био намеран, Оливери желим брз опоравак

Спортски журнал 13.10.2020
Јавне сумње да сам то урадио због финансијских разлога, а мотивисан од неке треће стране су апсолутно нетачне - рекао је Бојан. Бојан Вачев, који је на трци у Софији, гурнуо Оливеру Јевтић и нанео јој повреде успут изазивајући… »
Огласио се срамни нападач на Оливеру јевтић: Било је случајно и нико ме није платио, престаните да ме линчујете!

Огласио се срамни нападач на Оливеру јевтић: Било је случајно и нико ме није платио, престаните да ме линчујете!

Мондо 13.10.2020
Извесни Бојан Вачев је покушао да се оправда, али... Извесни Бојан Вачев је покушао да се оправда, али... Невероватне сцене виђене су у недељу на трци у Софији када је наша Оливера Јевтића била гурнута од стране једног тркача… »
"Бирао је: 'угао' напада, САД морам да одустанем од олимпијских игара!" Оливера Јевтић и даље у шоку после напада у Софији

"Бирао је: 'угао' напада, САД морам да одустанем од олимпијских игара!" Оливера Јевтић и даље у шоку после напада у Софији

Спортал блиц 13.10.2020
Огласила се легендарна српска атлетичарка након напада у Софији. Оливера Јевтић је објаснила да неће имати озбиљније последице по здравље, да ће моћи да настави каријеру, али и да то значи да неко време неће моћи да се такмичи… »
Оливера Јевтић и даље у шоку: Намерно је насрнуо на мене, морам да одустанем од Олимпијских игара

Оливера Јевтић и даље у шоку: Намерно је насрнуо на мене, морам да одустанем од Олимпијских игара

Вечерње новости 12.10.2020
НА срећу, трајних последица по моје здравље неће бити. Несрећа је то што морам одустати од новембарских наступа на маратону, а самим тим и од шансе да се квалификујем за идуће Олимпијске игре. По доласку у своје Ужице, из Софије… »

Вести дана »