Povezane vesti
Milena Popović: Opozicija koristi Oliverovo ubistvo za prikupljanje poena
N1 Info 13.10.2020
Nevenčana supruga ubijenog lidera Građanske inicijative Sloboda demokratija pravda (SDP) Olivera Ivanovića, Milena Popović izjavila je da pojedini opozicioni političari koriste ubistvo njenog nevenčanog supruga za prikupljanje političkih poena. Popović… »
“Opozicioni političari koriste Oliverovo ubistvo”
Nova 13.10.2020
Nevenčana supruga ubijenog lidera Građanske inicijative Sloboda demokratija pravda (SDP) Olivera Ivanovića, Milena Popović izjavila je danas da pojedini opozicioni političari koriste ubistvo njenog nevenčanog supruga za prikupljanje političkih poena… »
Milena Popović: Opozicija koristi Oliverovo ubistvo za prikupljanje poena
Novi magazin 13.10.2020
Nevenčana supruga ubijenog lidera Građanske inicijative Sloboda demokratija pravda (SDP) Olivera Ivanovića, Milena Popović izjavila je danas da pojedini opozicioni političari koriste ubistvo njenog nevenčanog supruga za prikupljanje političkih poena… »
Vesti dana »
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 5 satijoš 9 povezanih
Šta mogu da urade oni čiji su zdravstveni podaci kompromitovani?
N1 Info pre 28 minutajoš 7 povezanih
Pašić (SSP): Vlast odbija Zakon roditelj-negovatelj, roditelji protestuju
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Sve što treba da znate o misiji Artemis 2, koja je sinoć krenula ka Mesecu: Deset dana u svemiru bi mogla da koštaju više od četiri milijarde dolara
Nova ekonomija pre 1 satjoš 57 povezanih