Povezane vesti
Olivera Jevtić zbog posledica napada propušta Olimpijske igre (VIDEO)
Zoom UE 13.10.2020
UŽICE-Svet je kao grom obišla vest da je srpska atletičarka Olivera Jevtić napadnuta tokom trke na 10 kilometara u okviru maratona u Sofiji. Naime, na startu trke nepoznati čovek utrčao je sa strane, jedno vreme trčao s vodećim takmičarima, a… »
Oglasio se napadač na Oliveru Jevtić: Nisam potplaćen, evo zašto sam je oborio!
Telegraf 13.10.2020
Bugarin tvrdi da su loši vremenski uslovi, njegovo profesionalno neiskustvo i loša koordinacija pokreta uticali da dođe do incidenta. Napadač na Oliveru Jevtić, Bugarin Bojan Vačev, ispričao je bugarskim medijima svoju stranu priče nakon skandala… »
Olivera Jevtić: Samo bih volela da znam…
Nova 13.10.2020
Olivera Jevtić, legendarna srpska atletičarka, doživela je ogroman šok na trci u Sofiji. Čovek pod imenom Bojan Vacev je uleteo u grupu trkača i odgurnuo Oliveru, koja je potom pala i ostala u nesvesti. Srećom, pomoć joj je hitno pružena i ona je… »
Olivera Jevtić o napadu: Volela bih da znam da li ga je neko poslao
Sputnik 13.10.2020
Srpska atletičarka Olivera Jevtić, koja je u nedelju napadnuta tokom trke na 10 kilometara u okviru maratona u Sofiji, kazala je kako bi volela da zna koje su bile namere napadača i da li ga je neko poslao da to uradi. Ona je gostujući na Televiziji… »
Vesti dana »
(VIDEO/FOTO) Kako je izgledala akcija hapšenja pripadnika „Balkanskog kartela“
N1 Info pre 44 minutajoš 90 povezanih
Ko je ministarka Adrijana Mesarović, Novosađanka koja će sesti u fotelju Tome Mone
Nova pre 2 satajoš 87 povezanih
Bajden se obratio posle prihvatanja primirja Izraela i Hezbolaha: Trajni prekid neprijateljstva, Hezbolah neće ponovo ugroziti bezbednost
Kurir pre 44 minutajoš 60 povezanih
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 11 satijoš 36 povezanih