Повезане вести
Оливера Јевтић због последица напада пропушта Олимпијске игре (ВИДЕО)
Зоом УЕ 13.10.2020
УЖИЦЕ-Свет је као гром обишла вест да је српска атлетичарка Оливера Јевтић нападнута током трке на 10 километара у оквиру маратона у Софији. Наиме, на старту трке непознати човек утрчао је са стране, једно време трчао с водећим… »
Огласио се нападач на Оливеру Јевтић: Нисам потплаћен, ево зашто сам је оборио!
Телеграф 13.10.2020
Бугарин тврди да су лоши временски услови, његово професионално неискуство и лоша координација покрета утицали да дође до инцидента. Нападач на Оливеру Јевтић, Бугарин Бојан Вачев, испричао је бугарским медијима своју страну… »
Оливера Јевтић: Само бих волела да знам…
Нова 13.10.2020
Оливера Јевтић, легендарна српска атлетичарка, доживела је огроман шок на трци у Софији. Човек под именом Бојан Вацев је улетео у групу тркача и одгурнуо Оливеру, која је потом пала и остала у несвести. Срећом, помоћ јој је хитно… »
Оливера Јевтић о нападу: Волела бих да знам да ли га је неко послао
Спутник 13.10.2020
Српска атлетичарка Оливера Јевтић, која је у недељу нападнута током трке на 10 километара у оквиру маратона у Софији, казала је како би волела да зна које су биле намере нападача и да ли га је неко послао да то уради. Она је… »
Вести дана »

Украјина се бори против страних плаћеника док Русија разматра привремени прекид далекометних удара пред амерички ултиматум
Наслови.аи пре 13 минутајош 34 повезане

Конститутивна седница Скупштине града Зајечара, усвојен дневни ред после кошкања и интервенције полиције
РТС пре 6 сатијош 32 повезане

Милојевић о Леху, „слатким мукама“, Арнаутовићу, Крунићу, Радоњићу, Бађу, Бабики…
Спортски журнал пре 2 минутајош 35 повезаних

Шапић: Саобраћај на Тргу републике, Теразијама и Васиној улици биће пуштен до 1. септембра
Нова економија пре 7 сатијош 27 повезаних