Povezane vesti
Vlahović: Protiv Turaka da ponovimo igru iz Norveške
Nova 13.10.2020
Dušan Vlahović i Mihailo Ristić, fudbaleri Srbije, ponosni su zbog debija za reprezentaciju u mečevima sa Norveškom (2:1) i Mađarskom (0:1). “Jako mi je drago zbog debija za reprezentaciju, ali ostaje gorak ukus jer nismo pobedili. Veoma dobro sam se… »
Debitant u dresu ‘Orlova’ poručuje: Hvala Tumbakoviću na ukazanom poverenju, učiniću sve da ga opravdam!
Hot sport 13.10.2020
Za fudbalsku reprezentaciju Srbije, u duelu protiv Mađarske, debiovao je dvadesetogodišnji Dušan Vlahović. Ljubiša Tumbaković pružio je šansu mladom napadaču, i upravo je Vlahović imao najbolju priliku na meču, ali nažalost nije uspeo da upiše svoj… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 35 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju 6. do 8. avgust 2025: poplave u Boru, promenljivo vreme i najava toplog vikenda
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 39 povezanih

Vučić o situaciji u BiH: Moja molba svima – samo mirno, bez bilo kakve eskalacije, Dodik nije generator krize
RTS pre 25 minutajoš 174 povezane

Nemanja Trifunović pred Hibernijan: Maštao sam kao dete da ću igrati evropske utakmice pred punim stadionom
Dnevnik pre 10 minutajoš 27 povezanih