Povezane vesti
Marija Karan razbesnela u jutarnjem: Ja kada sam otišla u Ameriku ovde u Srbiji niko nije imao ni mejl!
Mondo 13.10.2020
Izjava Marije Karan šokirala domaću javnost! Izjava Marije Karan šokirala domaću javnost! Glumica Marija Karan već godinama živi na relaciji Amerika - Evropa. Sada se zvezda hit filma "Kad porastem biću kengur" javila iz Londona i uključila u Jutarnji… »
Kakav blam: Marija Karan na stubu srama zbog skandalozne izjave u Jutarnjem: "Kada sam otišla pre deset godina ljudi kod nas…
Blic 13.10.2020
Glumica Marija Karan već godinama živi na relaciji Amerika - Evropa. Iz Londona se uključila u Jutarnji program "Prve" televizije, te, ne baš najjasnije, ispričala kako danas izgleda njen život i šta se sve dešavalo u Srbiji kada je ona prvi put prešla… »
Vesti dana »
SVOJ NA SVOME: Počela prijava nelegalnih objekata i upis prava svojine – Evo kakav je postupak
InfoKG pre 34 minutajoš 35 povezanih
Vučić: Razmotreno više scenarija za zaštitu interesa zemlje, građana i privrede
RTK pre 29 minutajoš 40 povezanih
U poštama sve spremno za prijave za legalizaciju! Šta je potrebno od dokumentacije, a za koga je besplatno - sve informacije na jednom mestu
Alo pre 2 satajoš 51 povezana
Ko ima jaču vojsku - Tajland ili Kambodža? Ponovo bukti rat u Indokini, odnos snaga je jasno na strani ove zemlje! Protivnik nema ni borbene avione (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih
Još uvek nema dogovora oko ključnog pitanja: Zelenski traži kompromis
Mondo pre 34 minutajoš 43 povezane