Povezane vesti
Korona nastavlja da hara evroligom: Nikola Mirotić pozitivan na virus Covid-19!
Hot sport 13.10.2020
Košarkaš Barselone potvrdio je na društvenim mrežama da je pozitivan na korona virus. U pitanju je Nikola Mirotić, koji je saopštio da neće igrati u narednom periodu, barem od dve nedelje. Igrač Barselone nema simptome, oseća se dobro i prati… »
Šok za Barselonu: Korona pokosila najveću zvezdu, Evroliga u šoku!
Mondo 13.10.2020
Ogromni problemi u Evroligi se nastavljaju. Ogromni problemi u Evroligi se nastavljaju. Evroliga je u sve većim problemima kada je pandemija virusa korona u pitanju. Posle utakmice Žalgirisa i Himkija koje je jedva odigrana zbog zaraze u ruskom timu… »
"Želim da vas obavestim da neću igrati večeras": Još jedna sportska zvezda pozitivna na koronu, Mirotić objavio vesti o…
Sportal blic 13.10.2020
U evropskoj košarci je potpuni haos, još jedna vest o zaraženom košarkašu i to najpoznatijem u Evroligi - Nikoli Mirotiću. Podgoričanin i bivši reprezentativac Španije pozitivan je na korona virus, a utakmica njegovog tima protiv Valensije u… »
Mirotić zaražen korona virusom
Dnevnik 13.10.2020
BARSELONA: Košarkaš Barselone Nikola Mirotić saopštio je danas da je zaražen korona virusom. "Želim da vam kažem da sam pozitivan na kovid-19 i nažalost neću moći da igram večeras. Osećam se dobro i sledim medicinske instrukcije. Saigračim… »
Situacija sve lošija: I Mirotić pozitivan na virus korona
Mozzart sport 13.10.2020
As Barselone se oglasio na društvenim mrežama. Evropska košarka zapada u sve veću epidemiološku krizu i situacija postaje sve lošija gotovo iz sata u sat. Posle vesti iz Francuske da je sve veći broj igrača i članova stručnog štaba zaraženih… »
I Mirotić pozitivan – nema kraja koroni u Evroligi
Nova 13.10.2020
Nikola Mirotić, prva zvezda Barselone, još jedan je u nizu košarkaša koji je pozitivan na koronavirus. Deluje da će vest biti kada igrač neke ekipe u Evroligi i Evrokupu nije zaražen novim virusom. Barselona u 3. kolu Evrolige gostuje Valensiji… »
Vesti dana »
"Dijana, telefon mi dajte" Dačić pustio snimak i viknuo: E, to nikad neće biti! Taj ko digne ruku na policiju, ide u zatvor, pa makar bio i moj rođeni brat
Kurir pre 3 satajoš 31 povezana
Barnije podneo ostavku nakon pada Vlade, Makron će se obratiti javnosti
RTV pre 59 minutajoš 33 povezane
Ukrajinski ministar nazvao Lavrova ratnim zločincem na sastanku OEBS na Malti
Novi magazin pre 2 satajoš 22 povezane
Brnabić: Proširenje EU rešilo bi mnoga pitanja; Kopman: Siguran sam da će klaster 3 uskoro biti otvoren
RTS pre 2 satajoš 19 povezanih