Povezane vesti

Udarao me je svuda, a kad je video da sam modra, čupao Mi je uši! Maja iznela još jezivih detalja iz odnosa sa Janjušem!

Udarao me je svuda, a kad je video da sam modra, čupao Mi je uši! Maja iznela još jezivih detalja iz odnosa sa Janjušem!

Kurir 13.10.2020
Maja Marinković, bivša učesnica rijalitija nedavno je optužila bivšeg ljubavnika Marka Janjuševića Janjuša da ju je maltretirao tokom njihove veze. Ona je podelila fotogorafije na kojima je modra, navodeći da su to posledice burnih svađa sa… »
Nisam mu dala telefon, a onda me je uhvatio za kosu: Maja otkrila kako je došlo do incidenta sa Janjušem

Nisam mu dala telefon, a onda me je uhvatio za kosu: Maja otkrila kako je došlo do incidenta sa Janjušem

Mondo 13.10.2020
Iznela nove detalje. Iznela nove detalje. Maja Marinković je nedavno otkrila da je od Marka Janjuševića Janjuša trpela nasilje, da je tukao, ponižavao, vukao za uši i da je cela bila u modricama. Ona je podelila i fotogorafije na kojima je modra… »
"Doveo drugara, pa rekao pleši za nas": Skandalozne tvrdnje pretučene rijaliti zvezde!

"Doveo drugara, pa rekao pleši za nas": Skandalozne tvrdnje pretučene rijaliti zvezde!

Mondo 13.10.2020
Maja Marinković i Janjuš i dalje u centru pažnje! Maja Marinković i Janjuš i dalje u centru pažnje! Maja Marinković je nedavno otkrila da je od Marka Janjuševića Janjuša trpela nasilje, da je tukao, ponižavao, vukao za uši i da je cela bila u… »

Vesti dana »