Повезане вести
Нисам му дала телефон, а онда ме је ухватио за косу: Маја открила како је дошло до инцидента са Јањушем
Мондо 13.10.2020
Изнела нове детаље. Изнела нове детаље. Маја Маринковић је недавно открила да је од Марка Јањушевића Јањуша трпела насиље, да је тукао, понижавао, вукао за уши и да је цела била у модрицама. Она је поделила и фотогорафије на… »
Ударао ме је свуда, а кад је видео да сам модра, чупао Ми је уши! Маја изнела још језивих детаља из односа са Јањушем!
Курир 13.10.2020
Маја Маринковић, бивша учесница ријалитија недавно је оптужила бившег љубавника Марка Јањушевића Јањуша да ју је малтретирао током њихове везе. Она је поделила фотогорафије на којима је модра, наводећи да су то последице… »
"Довео другара, па рекао плеши за нас": Скандалозне тврдње претучене ријалити звезде!
Мондо 13.10.2020
Маја Маринковић и Јањуш и даље у центру пажње! Маја Маринковић и Јањуш и даље у центру пажње! Маја Маринковић је недавно открила да је од Марка Јањушевића Јањуша трпела насиље, да је тукао, понижавао, вукао за уши и да… »
Вести дана »
Висок ниво загађења ваздуха у Србији током зимског периода са здравственим ризицима
Наслови.аи пре 3 сатајош 17 повезаних