Povezane vesti

Potres u svetskom fudbalu: Kristijano Ronaldo objavio kada će završiti karijeru!

Potres u svetskom fudbalu: Kristijano Ronaldo objavio kada će završiti karijeru!

Hot sport 14.10.2020
Može se reći da smo mi pravi srećnici što imamo priliku da živimo u eri fudbalskih asova, poput Kristijana Ronalda i Lionela Mesija. Ali nažalost, zvezda Portugala završava svoju karijeru na leto 2022. godine, što se tiče reprezentacije. PROČITAJTE JOŠ… »
Fudbaler Bolonje emotivno o mihi: ‘Svojim stavom prema bolesti, naveo nas je da razmišljamo o životu’

Fudbaler Bolonje emotivno o mihi: ‘Svojim stavom prema bolesti, naveo nas je da razmišljamo o životu’

Hot sport 14.10.2020
Fudbaler Bolonje Lorenco de Silvestri, istakao je da je Siniša Mihajlović načinom na koji se borio sa bolešću mnoge naveo da razmišljaju o životu. De Silvestri ima priliku da četvrti put u karijeri sarađuje sa srpskim stručnjakom, nakon što je kao… »
Tužan dan za svetski fudbal u najavi: Kristijano objavio da će završiti karijeru, navijači već žale

Tužan dan za svetski fudbal u najavi: Kristijano objavio da će završiti karijeru, navijači već žale

Sportal blic 14.10.2020
Često se može čuti kako smo pravi srećnici što živimo u eri fudbala Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, i to je tačno. Ali jedna era će biti završena na leto 2022. što se reprezentativnog fudbala tiče, pošto je obelodanio kada će napustiti… »
"Pola karijere" je sa Mihajlovićem: Od njega sam naučio najvažniju lekciju

"Pola karijere" je sa Mihajlovićem: Od njega sam naučio najvažniju lekciju

Mondo 14.10.2020
Iskusni Italijan čak četvrti put sarađuje sa srpskim stručnjakom. "Sada smo 2:2", kaže kroz osmeh. Priznaje šta je najvažnije naučio od Mihe. Iskusni Italijan čak četvrti put sarađuje sa srpskim stručnjakom. "Sada smo 2:2", kaže kroz osmeh. Priznaje šta… »
Sinišin čovek od poverenja: Mihajlović nas je naveo da razmišljamo o životu

Sinišin čovek od poverenja: Mihajlović nas je naveo da razmišljamo o životu

Večernje novosti 13.10.2020
FUDBALER Bolonje Lorenco De Silvestri rekao je danas da je stav trenera Siniše Mihajlovića prema bolesti "naveo mnoge da razmišljaju o životu". De Silvestri je u ovog leta kao slobodan igrač iz Torina prešao u Bolonju i četvrti put u karijeri sarađuje sa… »

Vesti dana »