Povezane vesti
Nadal ne igra do kraja sezone? Rafa ima paklen plan kako da uništi Novaka
Večernje novosti 14.10.2020
RAFAEL Nadal je posle pobede nad Novakom Đokovićem u finalu Rolan Garosa, i osvajanja 13. titule u Parizu, rekao da još nema planove za nastavak sezone. Ali, po svemu sudeći neće igrati do kraja sezone. Teniski novinar Stiv Flink veruje da će se Španac… »
Rafa ima pakleni plan koji se neće svideti ni njegovim navijačima: Nadal se opet "povlači" sa terena na duže kako bi skinuo…
Sportal blic 14.10.2020
Pošto je osvojio 13. Rolan Garos u karijeri je poručio kako nema planove za naredni period a sve je izvesnije da neće ni igrati tenis. U svojoj poslednjoj kolumni čuveni teniski novinar Stiv Flink je podelio otkriće da će španski as dobro da se odmori… »
Pakleni plan rafaela Nadala: Ne igra tenis do kraja godine, skuplja snagu da sruši Novaka!
Mondo 14.10.2020
"Vrlo je moguće da Nadal i Đoković prestignu Federera, a kada sve bude završeno ne bi me iznenadilo da Nadal i Đoković budu izjednačeni sa po 22 grend slema", "Vrlo je moguće da Nadal i Đoković prestignu Federera, a kada sve bude završeno ne bi me… »
Vesti dana »

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa upozorenjem na obilne padavine sutra
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 38 povezanih

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 61 povezana

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 14 minutajoš 19 povezanih

Usvojena inicijativa za spomenik žrtvama pada nadstrešnice, opozicija: Gde su odgovorni?
Luftika pre 18 minutajoš 18 povezanih