Повезане вести

Радници Јуре: Епидемиолошких мера нема и свега нам је доста

Радници Јуре: Епидемиолошких мера нема и свега нам је доста

Данас 14.10.2020
Расте број заражених корона вирусом у нишкој фирми, запослени незадовољни Радимо у све три смене, епидемиолошке мере се скоро уопште не примењују, а онима који би да одсуствују са посла или да не раде прековремено прети се… »
У "Јури" заражено више од 60 радника

У "Јури" заражено више од 60 радника

РТВ 14.10.2020
НИШ - У фабрици "Јура" у Нишу корона вирусом је заражено више од 60 радника, преноси РТС. "Ја бих рекао да то није ново жариште, последњих месец дана 65 заражених, градоначелница је заказала ванредну седницу, да се донесу мере… »
Директор Дома здравља у Нишу: Било је алармантно, али нећемо затварати "Јуру"

Директор Дома здравља у Нишу: Било је алармантно, али нећемо затварати "Јуру"

Н1 Инфо 14.10.2020
У фабрици "Јура" у Нишу коронавирусом је заражено више од 60 радника, јавила је Радио телевизија Србије (РТС). "Ја бих рекао да то није ново жариште, последњих месец дана је око 65 заражених, градоначелница је заказала ванредну… »
У "Јури" заражено више од 60 радника: Градоначелница Ниша заказала ванредну седницу

У "Јури" заражено више од 60 радника: Градоначелница Ниша заказала ванредну седницу

Телеграф 14.10.2020
- Ниш је стабилан град, радници ''Јуре'' могу да раде - директор Дома здравља у Нишу. У фабрици " Јура" у Нишу корона вирусом је заражено више од 60 радника, преноси РТС. - Ја бих рекао да то није ново жариште, последњих месец… »
У нишкој “Јури” короном заражено више од 60 радника

У нишкој “Јури” короном заражено више од 60 радника

Нова 14.10.2020
Фабрика "Јура" у Нишу поново је жариште коронавируса, пошто је у тој фирми заражено више од 60 радника. “Ја бих рекао да то није ново жариште, последњих месец дана 65 заражених, градоначелница је заказала ванредну седницу, да се… »

Вести дана »