Повезане вести
Певачица јавно о порукама које јој је слао јањуш! "Клошар један, уништићу га"!
Ало 14.10.2020
Шок. На журки у "Задрузи" синоћ је певала . Осим што је направила луду атмосферу и забавила задругаре, ушла је и у један сукоб - са Марком Јањушевићем Јањушем. Јањуш је испрозивао: - "Овде су све к*рве и швалерке. Ј*бем им ја… »
Је*аћу ја њему матер кад изађе из Задруге: Љупка побеснела због Јањушевих прозивки, Маја се одмах огласила!
Мондо 14.10.2020
Певачица побеснела, јер ју је задругар испрозивао! Певачица побеснела, јер ју је задругар испрозивао! Љупка Стевић била је специјални гост у Задрузи где је направила журку за памћење. Иако су многи учесници били одушевљени… »
Швалерко једна, спаваш са ожењеним! Чим је Љупка Стевић ушла у ријалити, осуо паљбу по певачици, а ни сам није чист пред…
Курир 14.10.2020
Певачица Љупка Стевић певала је на журки у "Задрузи 4", а Марко Јањушевић Јањуш бурно је реаговао када ју је угледао. Љупка Стевић недавно се нашла у центру скандала када је демолирала два аутомобила генералу полиције Драгиши… »
Вести дана »
Американци преко телефона притискају Зеленског. У Кремљу отварају шампањац: ‘Више није питање ‘хоће ли‘, него ‘како и када‘‘
Ало пре 3 сатајош 37 повезаних
Три сценарија за Ниш! Председник Вучић поновио да је 15. јануар крајњи рок
Ало пре 1 сатјош 27 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане
За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката, министарка Софронијевић објаснила и шта радити ако на 1 плацу има више изграђених јединица
Дневник пре 30 минутајош 54 повезане
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане