Povezane vesti
Otkaz profesoru Bogoslovskog fakulteta u Beogradu
Slobodna Evropa 14.10.2020
Profesor Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta (PBF) Rodoljub Kubat objavio je da mu je uručen otkaz u toj visokoškolskoj ustanovi Univerziteta u Beogradu. Kubat je na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter 14. oktobra naveo da mu je otkaz uručen bez… »
Kubat dobio otkaz na Bogoslovskom fakultetu, kaže da iza toga stoji Irinej bački
N1 Info 14.10.2020
Profesor Rodoljub Kubat objavio je na Tviteru da mu je uručeno rešenje o otkazu na Bogoslovskom fakultetu. "Upravo mi uručiše nešto, što nazivaju otkazom. Nema nikakvog obrazloženja, samo da je to u skladu s već čim. Borba se nastavlja. Nema… »
Profesoru Bogoslovskog fakulteta uručeno rešenje o otkazu
Radio 021 14.10.2020
Profesor Rodoljub Kubat objavio je na Tviteru da mu je uručeno rešenje o otkazu na Bogoslovskom fakultetu. "Upravo mi uručiše nešto, što nazivaju otkazom. Nema nikakvog obrazloženja, samo da je to u skladu s već čim. Borba se nastavlja. Nema… »
Sinod SPC uručio otkaz profesoru Bogoslovskog fakulteta Rodoljubu Kubatu
Danas 14.10.2020
Teodorović: Ovo je skandal, crkva da prestane da se meša u stvari Univerziteta Profesoru Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta Rodoljubu Kubatu danas je uručen otkaz, saznaje Danas. Protivno Zakonu o visokom obrazovanju i Statutu Beogradskog… »
Profesoru Kubatu uručen otkaz na Bogoslovskom fakultetu
Nova 14.10.2020
Profesor Rodoljub Kubat objavio je danas na tviteru da mu je uručeno rešenje o otkazu na Bogoslovskom fakultetu. “Upravo mi uručiše nešto, što nazivaju otkazom. Nema nikakvog obrazloženja, samo da je to u skladu s već čim. Borba se nastavlja… »
Vesti dana »
Protest na trgu Slavija, petnaest minuta tišine za žrtve tragedije u Novom Sadu
RTS pre 1 satjoš 56 povezanih
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
Nedeljnik pre 5 satijoš 9 povezanih
Svi se u bergamu potajno nadaju tituli: Gasperinijeva „Boginja“ nastavlja da melje, a Šarl De Ketelare igra fantastično! (foto+video)
Hot sport pre 1 satjoš 29 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 3 satajoš 2 povezane
Napredak slavio u Subotici: Fenomenalni Bastajić dva puta tresao mrežu rivala!
Hot sport pre 3 satajoš 24 povezane