Повезане вести
Отказ професору Богословског факултета у Београду
Слободна Европа 14.10.2020
Професор Православног богословског факултета (ПБФ) Родољуб Кубат објавио је да му је уручен отказ у тој високошколској установи Универзитета у Београду. Кубат је на свом налогу на друштвеној мрежи Твитер 14. октобра навео да му… »
Кубат добио отказ на Богословском факултету, каже да иза тога стоји Иринеј бачки
Н1 Инфо 14.10.2020
Професор Родољуб Кубат објавио је на Твитеру да му је уручено решење о отказу на Богословском факултету. "Управо ми уручише нешто, што називају отказом. Нема никаквог образложења, само да је то у складу с већ чим. Борба се… »
Професору Богословског факултета уручено решење о отказу
Радио 021 14.10.2020
Професор Родољуб Кубат објавио је на Твитеру да му је уручено решење о отказу на Богословском факултету. "Управо ми уручише нешто, што називају отказом. Нема никаквог образложења, само да је то у складу с већ чим. Борба се… »
Синод СПЦ уручио отказ професору Богословског факултета Родољубу Кубату
Данас 14.10.2020
Теодоровић: Ово је скандал, црква да престане да се меша у ствари Универзитета Професору Православног богословског факултета Родољубу Кубату данас је уручен отказ, сазнаје Данас. Противно Закону о високом образовању и Статуту… »
Професору Кубату уручен отказ на Богословском факултету
Нова 14.10.2020
Професор Родољуб Кубат објавио је данас на твитеру да му је уручено решење о отказу на Богословском факултету. “Управо ми уручише нешто, што називају отказом. Нема никаквог образложења, само да је то у складу с већ чим. Борба… »
Вести дана »

Мандић и Кнежевић присуствовали паради, опозиција поручује да је одлука Војске Црне Горе да учествује „срамна“
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 4 сатијош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана