Повезане вести

Отказ професору Богословског факултета у Београду

Отказ професору Богословског факултета у Београду

Слободна Европа 14.10.2020
Професор Православног богословског факултета (ПБФ) Родољуб Кубат објавио је да му је уручен отказ у тој високошколској установи Универзитета у Београду. Кубат је на свом налогу на друштвеној мрежи Твитер 14. октобра навео да му… »
Кубат добио отказ на Богословском факултету, каже да иза тога стоји Иринеј бачки

Кубат добио отказ на Богословском факултету, каже да иза тога стоји Иринеј бачки

Н1 Инфо 14.10.2020
Професор Родољуб Кубат објавио је на Твитеру да му је уручено решење о отказу на Богословском факултету. "Управо ми уручише нешто, што називају отказом. Нема никаквог образложења, само да је то у складу с већ чим. Борба се… »
Професору Богословског факултета уручено решење о отказу

Професору Богословског факултета уручено решење о отказу

Радио 021 14.10.2020
Професор Родољуб Кубат објавио је на Твитеру да му је уручено решење о отказу на Богословском факултету. "Управо ми уручише нешто, што називају отказом. Нема никаквог образложења, само да је то у складу с већ чим. Борба се… »
Синод СПЦ уручио отказ професору Богословског факултета Родољубу Кубату

Синод СПЦ уручио отказ професору Богословског факултета Родољубу Кубату

Данас 14.10.2020
Теодоровић: Ово је скандал, црква да престане да се меша у ствари Универзитета Професору Православног богословског факултета Родољубу Кубату данас је уручен отказ, сазнаје Данас. Противно Закону о високом образовању и Статуту… »
Професору Кубату уручен отказ на Богословском факултету

Професору Кубату уручен отказ на Богословском факултету

Нова 14.10.2020
Професор Родољуб Кубат објавио је данас на твитеру да му је уручено решење о отказу на Богословском факултету. “Управо ми уручише нешто, што називају отказом. Нема никаквог образложења, само да је то у складу с већ чим. Борба… »

Вести дана »