Povezane vesti
Novi izraelski ambasador u prvoj poseti Novom Sadu
RTV 14.10.2020
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se sa novoimenovanim ambasadorom Države Izrael u Republici Srbiji Jalomom Vilanom u Gradskoj kući. Gradonačelnik mu je poželeo srdačnu dobrodošlicu, izrazio zadovoljstvo zbog njegove prve… »
Novoimenovani ambasador Izraela u poseti Novom Sadu
Moj Novi Sad 14.10.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se danas sa novoimenovanim ambasadorom Države Izrael u Republici Srbiji NJ.E. Jalomom Vilanom u Gradskoj kući. Gradonačelnik mu je poželeo srdačnu dobrodošlicu, izrazio zadovolјstvo zbog njegove… »
Gradonačelnik Vučević razgovarao s ambasadorom Izraela Vilanom
Dnevnik 14.10.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se sa novoimenovanim ambasadorom Države Izrael u Republici Srbiji Jalomom Vilanom u Gradskoj kući. Gradonačelnik mu je poželeo srdačnu dobrodošlicu, izrazio zadovoljstvo zbog njegove prve zvanične… »
Vesti dana »

Studenti iz Novog Sada krenuli peške za Beograd, Branko Ružić (SPS) izjavio da će ići na protest 15. marta (foto, video)
Blic pre 23 minutajoš 30 povezanih

Dačić nakon izjave Ružića da će učestvovati na studentskom protestu u subotu: Sps i ja smo pouzdan partner SNS
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih

Bogdanović: Neverovatno je igrati sa Hardenom, izvlači najbolje iz mene
Politika pre 3 satajoš 15 povezanih

Zelenski: SAD da primoraju Rusiju da okonča rat; Ušakov: Ništa ne dobijamo privremenim prekidom vatre
RTS pre 47 minutajoš 41 povezana