Povezane vesti
U tebe sam zaljubljen, pa šta ako mi se druga sviđa: Aleksandra odlepila zbog Carevog koketiranja, pa ga šutnula! Video
Mondo 14.10.2020
Nije mogla više da ga trpi! Nije mogla više da ga trpi! Aleksandra Nikolić rešila je da stavi tačku na svoju vezu sa Filipom Carem zbog njegovog koketiranja i muvanja sa Minom Vrbaški. Aleksandri je zasmetalo što Filip nonšalantno ide "od jedne, druge do… »
Aleksandra odlepila zbog mine, pa raskinula sa carom! Filip na sve načine pokušao da se opravda: Zaljubljen sam u tebe! (video)…
Kurir 14.10.2020
Aleksandra Nikolić odlučila je da se obračuna sa Filipom Carem zbog njegovog flertovanja sa Minom Vrbaški, pa je stavila tačku na njihov odnos. "Ne moraš da mi oprostiš, ja iza svojih postupaka stojim, šta god, pogrešila ili ne, ja stojim iza toga. Kao… »
Vesti dana »

Naprednjaci ponovo blokirali ulice Leskovca na skupu protiv blokada
Beta pre 31 minutajoš 17 povezanih

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak i pripreme za prvenstvo
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 45 povezanih

Odbojkašice Srbije započele odbranu titule na Svetskom prvenstvu pobedom nad Ukrajinom
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 38 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno sa prolaznim pljuskovima i svežim noćima
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 28 povezanih

Ana Nikolić je pobegla iz ovog stana: Ovde je živela sa Raletom, kojeg je prijavila za nasilje
Telegraf pre 10 minutajoš 17 povezanih