Povezane vesti
U tebe sam zaljubljen, pa šta ako mi se druga sviđa: Aleksandra odlepila zbog Carevog koketiranja, pa ga šutnula! Video
Mondo 14.10.2020
Nije mogla više da ga trpi! Nije mogla više da ga trpi! Aleksandra Nikolić rešila je da stavi tačku na svoju vezu sa Filipom Carem zbog njegovog koketiranja i muvanja sa Minom Vrbaški. Aleksandri je zasmetalo što Filip nonšalantno ide "od jedne, druge do… »
Aleksandra odlepila zbog mine, pa raskinula sa carom! Filip na sve načine pokušao da se opravda: Zaljubljen sam u tebe! (video)…
Kurir 14.10.2020
Aleksandra Nikolić odlučila je da se obračuna sa Filipom Carem zbog njegovog flertovanja sa Minom Vrbaški, pa je stavila tačku na njihov odnos. "Ne moraš da mi oprostiš, ja iza svojih postupaka stojim, šta god, pogrešila ili ne, ja stojim iza toga. Kao… »
Vesti dana »
Netanjahu: Pojačavamo intenzitet operacija u Libanu i tampon zonama
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 34 povezane
Lak posao za Sinera u prvom kolu Rolan Garosa - Italijan nanizao 30. pobedu
RTS pre 2 satajoš 42 povezane
Rekordne vrućine u Britaniji: London dva dana zaredom beleži istorijske temperature
Euronews pre 7 satijoš 28 povezanih
"Demokratija mu je bila u venama": Kako je Dragoljub Mićunović obnavljao demokratske vrednosti u Srbiji
Euronews pre 5 satijoš 53 povezane
(Foto) Čačak i dalje bez vode zbog havarije na magistralnom cevovodu Rzava: Vojska pomaže u vodosnabdevanju građana
Newsmax Balkans pre 7 satijoš 22 povezane