Povezane vesti
Protić: Srbi ne vole "nekog ko lupa šakom o sto", vladare rušili zbog uzurpacije
N1 Info 15.10.2020
Istoričar, poltičar i nekadašnji ambasador Milan St. Protić rekao da je nije tačno da srpski narod voli na vlasti "nekog ko lupa šakom o sto", već je vladare sklanjao samo zato što su uzurpirali vlast. "Ma, ne volimo to. To nije tačno. Mi smo sve svoje… »
Protić: Srpski narod ne voli vladare koji lupaju šakom o sto, sklanja one koji uzurpiraju vlast
Radio 021 15.10.2020
Istoričar, poltičar i nekadašnji ambasador Milan St. Protić rekao da je nije tačno da srpski narod voli na vlasti "nekog ko lupa šakom o sto", već je vladare sklanjao samo zato što su uzurpirali vlast. "Ma, ne volimo to. To nije tačno. Mi smo sve svoje… »
Protić: Srbi sklanjaju uzurpatore, a ovo je društveni talog
Nova 15.10.2020
Istoričar, poltičar i nekadašnji ambasador Milan St. Protić rekao da je nije tačno da srpski narod voli na vlasti "nekog ko lupa šakom o sto", već je vladare sklanjao samo zato što su uzurpirali vlast. “Ma, ne volimo to. To nije tačno. Mi smo sve svoje… »
Vesti dana »
Ovi gradovi su rekorderi po vrućini! RHMZ objavio temperature po mestima u Srbiji: Cela zemlja gori
Blic pre 25 minutajoš 38 povezanih
Akcident u Guči: Iz hladnjače iscurio amonijak, meštanima stiglo upozorenje MUP-a
Euronews pre 3 satajoš 54 povezane
"U narednim danima suočiće se sa paklom": Iran napao američke baze u Kuvajtu i Bahreinu
Mondo pre 44 minutajoš 43 povezane
Prva reakcija naprednjaka na procenu Arhiva javnih skupova o broju građana na jučerašnjem SNS mitingu
Glas Zaječara pre 2 satajoš 21 povezana
To mora da je novi rekord Mundijala: Alžir postigao gol posle 109 dodavanja
RTS pre 14 minutajoš 41 povezana