Povezane vesti
Protić: Srbi ne vole "nekog ko lupa šakom o sto", vladare rušili zbog uzurpacije
N1 Info 15.10.2020
Istoričar, poltičar i nekadašnji ambasador Milan St. Protić rekao da je nije tačno da srpski narod voli na vlasti "nekog ko lupa šakom o sto", već je vladare sklanjao samo zato što su uzurpirali vlast. "Ma, ne volimo to. To nije tačno. Mi smo sve… »
Protić: Srpski narod ne voli vladare koji lupaju šakom o sto, sklanja one koji uzurpiraju vlast
Radio 021 15.10.2020
Istoričar, poltičar i nekadašnji ambasador Milan St. Protić rekao da je nije tačno da srpski narod voli na vlasti "nekog ko lupa šakom o sto", već je vladare sklanjao samo zato što su uzurpirali vlast. "Ma, ne volimo to. To nije tačno. Mi smo sve… »
Protić: Srbi sklanjaju uzurpatore, a ovo je društveni talog
Nova 15.10.2020
Istoričar, poltičar i nekadašnji ambasador Milan St. Protić rekao da je nije tačno da srpski narod voli na vlasti "nekog ko lupa šakom o sto", već je vladare sklanjao samo zato što su uzurpirali vlast. “Ma, ne volimo to. To nije tačno. Mi smo… »
Vesti dana »
Studenti promenili plan, umesto Rektorata blokiran Filozofski fakultet u Novom Sadu
Danas pre 28 minutajoš 27 povezanih
Novi Sad: 2.000 učenika i građana pred Zmaj Jovinom gimnazijom, traže ostavku direktora
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Milošević na sastanku sa čelnicima kluba, mogući naslednik – legenda Partizana
Sportski žurnal pre 1 satjoš 16 povezanih
Advokat: Bilo je potrebno da komora stupi u štrajk da bi se ministarka oglasila, dotle smo kao fikusi
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih