Povezane vesti
Žurnalov gost – Aleksandar Stanojević: Voleo bih da pobedim i Dekija
Sportski žurnal 15.10.2020
„Znate kad je potpuno zadovoljstvo? Kad uz dobijen derbi osvojite i titulu! E, to smo mi radili... U kontinuitetu!“. Derbi majstor! Sinonim u srpskom fudbalu „skovan” za Aleksandra Stanojevića, otškrinuvši peri-od maj 2010 – novembar 2011. s… »
Stanojević: Raća mi je golom u derbiju otvorio sve u životu, zbog Stojkovića mi je žao što neće biti protivničkih…
Mozzart sport 15.10.2020
"Gledao sam sve Zvezdine utakmice od početka sezone, uvideo šta Deki Stanoković tačno hoće. Jasan je, ima filozofiju... Međutim, ove sedmice sam se bavio isključivo Parizanom", poručuje stateg crno-belih. Trener Partizana Aleksandar Stanojević… »
Ne bih se hvalio trofejima da nisam dobijao derbije: Saša Stanojević poručuje da je remi protiv Zvezde malo!
Mondo 15.10.2020
"Znate kad je potpuno zadovoljstvo? Kad uz dobijen derbi osvojite i tutulu. E, to smo mi radili… U kontinuitetu". "Znate kad je potpuno zadovoljstvo? Kad uz dobijen derbi osvojite i tutulu. E, to smo mi radili… U kontinuitetu". Ostalo je još samo tri… »
Vesti dana »

Angelina Topić četvrta na Svetskom dvoranskom prvenstvu u skoku uvis
Ozon pre 51 minutajoš 16 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Masivan napad na Kijev, ima stradalih; veliki ukrajinski udar dronovima na Rostovsku oblast
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih

Sedam povređenih u u Beogradu tokom noći: Hitna intervenisala 110 puta
Telegraf pre 2 satajoš 9 povezanih