Повезане вести

Станојевић: Раћа ми је голом у дербију отворио све у животу, због Стојковића ми је жао што неће бити противничких навијача…

Станојевић: Раћа ми је голом у дербију отворио све у животу, због Стојковића ми је жао што неће бити противничких навијача…

Моззарт спорт 15.10.2020
"Гледао сам све Звездине утакмице од почетка сезоне, увидео шта Деки Станоковић тачно хоће. Јасан је, има филозофију... Међутим, ове седмице сам се бавио искључиво Паризаном", поручује статег црно-белих. Тренер Партизана… »
Журналов гост – Александар Станојевић: Волео бих да победим и Декија

Журналов гост – Александар Станојевић: Волео бих да победим и Декија

Спортски журнал 15.10.2020
„Знате кад је потпуно задовољство? Кад уз добијен дерби освојите и титулу! Е, то смо ми радили... У континуитету!“. Дерби мајстор! Синоним у српском фудбалу „скован” за Александра Станојевића, отшкринувши пери-од мај 2010 –… »
Не бих се хвалио трофејима да нисам добијао дербије: Саша Станојевић поручује да је реми против Звезде мало!

Не бих се хвалио трофејима да нисам добијао дербије: Саша Станојевић поручује да је реми против Звезде мало!

Мондо 15.10.2020
"Знате кад је потпуно задовољство? Кад уз добијен дерби освојите и тутулу. Е, то смо ми радили… У континуитету". "Знате кад је потпуно задовољство? Кад уз добијен дерби освојите и тутулу. Е, то смо ми радили… У континуитету"… »

Вести дана »