Povezane vesti
"Ne: Smem... " Misterija smrti Majkla Odža: Menadžer "džina s osmehom" o tragičnom kraju i poslednjem treningu: U toku je…
Sportal blic 15.10.2020
Majkl Odžo bio je poseban čovek, svakoga dana mi nedostaje i nadam se da ćemo u budućnosti saznati kako je došlo do njegove prerane smrti, izjavio je menadžer Tod Seidel. Podsetimo, košarkaš , i to na individualnom treningu. Ovaj 216 cm visoki centar… »
Priča o ODžU koja će vas rasplakati: Bio je poseban, menadžer otkrio do sada neispričane detalje
Večernje novosti 15.10.2020
MAJKL Odžo bio je poseban čovek, svakoga dana mi nedostaje i nadam se da ćemo u budućnosti saznati kako je došlo do njegove prerane smrti, izjavio je menadžer Tod Seidel. Poznati američki agent u razgovoru za Tanjug izrazio je zahvalnost svim navijačima… »
“U narednim danima biće pitanja u slučaju smrti Majkla Odža”
Nova 15.10.2020
Majkl Odžo bio je poseban čovek, svakoga dana mi nedostaje i nadam se da ćemo u budućnosti saznati kako je došlo do njegove prerane smrti, izjavio je menadžer Tod Seidel. Poznati američki agent u razgovoru za Tanjug izrazio je zahvalnost svim navijačima… »
Menadžer Majkla Odža: Zajedno smo planirali budućnost
Sportski žurnal 15.10.2020
Poznati američki agent u razgovoru za Tanjug izrazio je zahvalnost svim navijačima i poštovaocima nigerijskog košarkaša na podršci nakon njegove smrti 7. avgusta u Beogradu tokom treninga. Majkl Odžo bio je poseban čovek, svakoga dana mi nedostaje i… »
Vesti dana »

Hrabre reči Angeline Topić posle bronze: „Najstresnija dva sata ikada, mislim da sam bila spremna za sledeću visinu“
Nova pre 13 minutajoš 93 povezane

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 4 satijoš 17 povezanih

Poljski ministar odbrane: NATO mora odlučno da reaguje na ruske provokacije
Euronews pre 28 minutajoš 16 povezanih