Повезане вести

“Лапрдао” је о Јовићу, Зидану и Реалу, а сада…

“Лапрдао” је о Јовићу, Зидану и Реалу, а сада…

Нова 15.10.2020
Борха Мајорал, бивши фудбалер Реал Мадрида, говорио је више него што је требало, па је морао опет да се огласи. Нападач који је обукао дрес Роме био је виђен за останак на стадиону “Сантјаго Бернабеу”, али… Разлог за то је српски… »
Зидан је желео да истера Јовића: Фудбалер Реала открио шта се све дешавало пред крај прелазног рока!

Зидан је желео да истера Јовића: Фудбалер Реала открио шта се све дешавало пред крај прелазног рока!

Вечерње новости 15.10.2020
МЛАДИ шпански напдач Борха Мајорал открио је да је због Луке Јовића напустио Реал Мадрид. Мајорал је отишао на двогодишњу позајмицу у Рому како би добио жељену минутажу. Шпанац је чекао да из клуба оде српски нападач Лука… »
Причао о клупском другу Луки Јовићу, сад се извињава!

Причао о клупском другу Луки Јовићу, сад се извињава!

Спортске.нет 15.10.2020
Увек можеш да се "извадиш" на то да си извучен из контекста. Борха Мајорал је изазвао доста коментара на презентацији у дресу Роме када је говорио о својој ситуацији у Реалу. "Зидан је желео да останем, хтео сам да одем већ у… »
Фудбалер Реала открио: Зидан је хтео да се реши Јовића, како бих ја играо!

Фудбалер Реала открио: Зидан је хтео да се реши Јовића, како бих ја играо!

Хот спорт 15.10.2020
Српски нападач Лука Јовић није био у плановина Зинедина Зидана за ову сезону, тврди фудбалер Реала Борха Мајорал! Он је на промоцији у Риму, где је дошао на двогодишњу позајмицу у Рому, причао о ситуацији у којој је био током… »

Вести дана »