Повезане вести
Лалат пред свој 100. меч: Противник ме не занима, јер ми идемо на три бода
Радио 021 15.10.2020
Фудбалери Војводине дочекаће екипу Рада, у 11. колу Суперлиге Србије, а биће то јубиларни 100. меч Ненада Лалатовића на клупи црвено-белих. На досадашњих 99 мечева, под његовим вођством, Војводина је остварила 58 победа, 24… »
Лалатовић слави јубилеј на клупи Војводине: Ненадова стотка мотив Новосађанима да дођу до тријумфа
Вечерње новости 15.10.2020
УТАКМИЦА 11. кола Суперлиге Србије, у којој фудбалери Војводине у петак, 16. октобра дочекују Рад, биће јубиларна, 100. по реду за Ненада Лалатовића, стратега Новосађана, када се узме у обзир да је у два наврата седео на клупи… »
Лалатовић против Рада 100. пут на клупи Војводине
Моззарт спорт 15.10.2020
„Од првог дана као да сам рођен овде“, каже тренер Лала. Мали јубилеј на Карађорђу. Тренер Војводине Ненад Лалатовић ће на утакмици против Рада 100. пут седети на клупи новосадске Старе даме. Ово је други Лалатовићев мандат у… »
Жвалавко са златним сатом мисли да је мангуп: Лалатовића радује јубилеј, али га и даље "жуља" понашање у Новом Пазару
Мондо 15.10.2020
"Не волим балавце који се тако понашају, ја сам искључен не због опхођења према противнику, навијачима или судијама, већ према татином сину" "Не волим балавце који се тако понашају, ја сам искључен не због опхођења према… »
Вести дана »

Почиње примена мера олакшица у отплати кредита: Ко све може да се пријави, могућ и отпис дуга
Мондо пре 6 минутајош 7 повезаних

Београдски водовод: Сутра без воде делови Старог града, Врачара и Сурчина
Бета пре 2 минутајош 5 повезаних

Израел одустао од мера за Газу пошто је Хамас вратио тела још четворице талаца
РТВ пре 52 минутајош 7 повезаних