Povezane vesti
Maja Marinković se oglasila nakon janjuševih prozivki: Te kockarske, klošarske, lažljive fore može tamo gde je navikao
Mondo 15.10.2020
Nije mu ostala dužna. Nije mu ostala dužna. Maja Marinković je nedavno otkrila da je od Marka Janjuševića Janjuša trpela nasilje, da je tukao, ponižavao, vukao za uši i da je cela bila u modricama. Ona je podelila i fotogorafije na kojima je modra… »
Oglasila se Maja Marinković nakon janjuševih prozivki: Sram ga bilo, te kockarske i lažljive fore može da koristi gde je…
Kurir 15.10.2020
Nakon žestokih prozivki Marka Janjuševića Janjuša, oglasila se i Maja Marinković. "Ne, nemam šta da objašnjavam. Ovde sam i ušao zbog situacije koja nije bila naivna, doživeo sam od nje nešto neprijatno. To je bila sekunda, koliko je trajalo i… »
Zvala je enu i slala joj gole slike! Janjuš otkrio sve detalje dvostrukog života sa bivšom ljubavnicom Majom, nastao muk…
Kurir 15.10.2020
Marko Janjušević Janjuš je izneo sve detalje dvostrukog života koji je vodio sa bivšom ljubavnicom Majom Marinković. Prvo pitanje bilo je upućeno Marku Janjuševiću Janjušu: "Da li još uvek voliš Maju?" Janjuš je zadrugarima otkrio celu situaciju u kojoj… »
Vesti dana »

Slobodni i pobunjeni univerziteti i Akademski plenum zahtevaju smenu ministra prosvete i ostavku rektorke DUNP-a
Moj Novi Sad pre 10 minutajoš 81 povezana

U Kraljevu i Novom Sadu na protestima incidenti ispred prostorija SNS-a
Euronews pre 20 minutajoš 33 povezane

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 50 povezanih

Načelnik PU Novi Pazar: Čuvamo mir, povređeni studenti da podnesu krivične prijave protiv NN lica
Insajder pre 11 satijoš 48 povezanih