Повезане вести
Валентино Роси позитиван на корона вирус
Спортски журнал 15.10.2020
Возач Јамахе Валентино Роси саопштио је данас да је позитиван на корона вирус и да ће пропустити трку за Велику награду Арагона предстојећег викенда. – Нажалост, овог јутра се нисам се осећао добро. Болеле су ме кости и имао сам… »
Ни велики шампион је није избегао: Корона "напала" све спортове!
Мондо 15.10.2020
Мотоциклиста је у августу за длаку избегао трагедију а сада се суочава са вирусом који хара светом. Мотоциклиста је у августу за длаку избегао трагедију а сада се суочава са вирусом који хара светом. Возач Јамахе Валентино Роси… »
И Валентино Роси има корону
Моззарт спорт 15.10.2020
Ни деветоструки светски шампион није остао имун. Редом се појављују вести како су познати спортисти зараженим короном, догодило се то и Кристијану Роналду, а ево сада и чувеном мотоциклисти Валентину Росију. Он је позитиван на… »
Легендарни возач се огласио на друштвеним мрежама: Валентино Роси позитиван на Цовид-19
Хот спорт 15.10.2020
Возач Јамахе заражен корона вирусом. Роси ће пропустити трку за Велику награду Арагаона која ће бити одржана за викенд. –Нажалост, јутрос када сам се пробудио нисам се осећао добро. Болеле су ме кости и имао сам благу… »
Легендарни Валентино Роси се огласио, има лоше вести
Спортске.нет 15.10.2020
Један од најбољих мотоциклиста свих времена неће моћи да вози наредну трку. Како је и сам обелоданио на друштвеним мрежама, италијански мотоциклиста Валентино Роси заражен је коронавирусом. Све већи број спортиста широм света… »
И Роси има корону: Болеле су ме кости…
Нова 15.10.2020
Валентино Роси, возач екипе Јамахе и вишеструки шампион у мотоциклизму, позитиван је на последњем тесту на коронавирус. Вест су пренеки поједини новинари на друштвеним мрежема да би се потом огласио и сам Роси, који је потврдио… »
Валентино Роси позитиван на вирус корона
Н1 Инфо 15.10.2020
Возач Јамахе Валентино Роси позитиван је на вирус корона, пренео је новинар Сајмон Патерсон. То је међу возачима други случај укупно, а први у Краљевској класи. До сада ниједан позитиван случај новог вируса није утицао на… »
Вести дана »
Ево где можете да гледате уживо ТВ пренос кошаркаша Црвена звезда - Монако у 11. колу Евролиге
Телеграф пре 14 минутајош 5 повезаних
Министарство финансија представља макроекономски модел за пензијски систем
РТВ пре 34 минутајош 1 повезана