Povezane vesti
Tragedija u Titelu: Obesio se poznati pevač
Blic 16.10.2020
Poznati pevač folk muzike, Dragiša Mitić Gile je danas izvršio samoubistvo, prenosi Objektiv. Tragedija se dogodila u Titelu, rodnom mestu pevača koji se obesio. Pevač je poslednjih godina izdavao pesme za Grand produkciju, a priča se da je na sebe digao… »
"Druže moj dobri, pamtiću te do kraja života": Saradnici i prijatelji pevača koji se obesio u Titelu tuguju
Blic 16.10.2020
Pevač narodne muzike Dragiša Mitić Gile je danas izvršio samoubistvo, a saradnici su se oglasili i izjavili saučešće porodici. Kako "Objektiv" prenosi, Dragiša se obesio u rodnom Knićaninu kod Titela. Pevač je poslednjih godina izdavao pesme za Grand… »
Evo ko je grandov pevač koji se obesio u titelu: Tezgarim 20 godina po Beogradu i Australiji, imam staža
Večernje novosti 15.10.2020
PEVAČ narodne muzike Dragiša Mitić Gile je danas izvršio samoubistvo, a iza sebe je ostavio pesme po kojima će biti upamćen. Naime, Dragiša se obesio u rodnom Kniću kod Titela, prenosi "Objektiv". Grandovom jatu ovaj pevač pridružio se 2015.godine, a… »
Vesti dana »
Večeras smo gledali u sivo nebo, šta nas čeka sutra? Da, da, biće snega!
Dnevnik pre 49 minutajoš 28 povezanih
Protest povodom 15 meseci od pada nadstrešnice, studenti poručuju da ne odustaju
Jug press pre 3 satajoš 24 povezane
"Sa tugom sam primio vest..." Vučić uputio saučešće Erdoganu: U dve nesreće poginulo najmanje 16 ljudi
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Zelenski: Novi krug trilateralnih pregovora Ukrajine, SAD i Rusije 4. i 5. februara u Abu Dabiju
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 25 povezanih