Повезане вести

Осумњичена за крађу накита из куће Аца Ђукановића каже да је то урадила сама

Осумњичена за крађу накита из куће Аца Ђукановића каже да је то урадила сама

Н1 Инфо 16.10.2020
Никаква организована криминална група није учествовала у крађи из куће Аца Ђукановића, већ сам то учинила сама, а потом накит продала у златари која ми је понудила највише новца, људима које сам тада први пут видела, рекла је… »
Покрала сам Ђукановића из освете, због личног разлога

Покрала сам Ђукановића из освете, због личног разлога

Спутник 16.10.2020
Починила сам крађу у кући Аца Ђукановића да му се осветим. Урадила сам то из личног мотива који сад не могу да саопштим. Десет година сам радила код Ђукановића и била сам као члан породице. Подизала сам им децу. Запоставила своју… »
Огласила се Никшићанка која је покрала Аца Ђукановића: Нема крими-групе, сама сам то урадила из освете

Огласила се Никшићанка која је покрала Аца Ђукановића: Нема крими-групе, сама сам то урадила из освете

Курир 16.10.2020
"Никаква организована криминална група није учествовала у крађи из куће Аца Ђукановића, већ сам то учинила сама, а потом накит продала у златари која ми је понудила највише новца, људима које сам тада први пут видела", казала је… »
Узела брдо злата од миловог брата: Спремачица признала крађу из дома Аца Ђукановића, продавала скупоцене сатове и накит у…

Узела брдо злата од миловог брата: Спремачица признала крађу из дома Аца Ђукановића, продавала скупоцене сатове и накит у…

Вечерње новости 15.10.2020
КУЋНА помоћница Аца Ђукановића, брата црногорског председника Мила Ђукановића, Ана Пешукић похарала је његов дом укравши више од килограма златног накита, 900 грама накита од злата без жига, око два килограма сребрног накита… »

Вести дана »