Povezane vesti
Osumnjičena za krađu nakita iz kuće Aca Đukanovića kaže da je to uradila sama
N1 Info 16.10.2020
Nikakva organizovana kriminalna grupa nije učestvovala u krađi iz kuće Aca Đukanovića, već sam to učinila sama, a potom nakit prodala u zlatari koja mi je ponudila najviše novca, ljudima koje sam tada prvi put videla, rekla je Nikšićanka Ana… »
Pokrala sam Đukanovića iz osvete, zbog ličnog razloga
Sputnik 16.10.2020
Počinila sam krađu u kući Aca Đukanovića da mu se osvetim. Uradila sam to iz ličnog motiva koji sad ne mogu da saopštim. Deset godina sam radila kod Đukanovića i bila sam kao član porodice. Podizala sam im decu. Zapostavila svoju porodicu… »
Oglasila se Nikšićanka koja je pokrala Aca Đukanovića: Nema krimi-grupe, sama sam to uradila iz osvete
Kurir 16.10.2020
"Nikakva organizovana kriminalna grupa nije učestvovala u krađi iz kuće Aca Đukanovića, već sam to učinila sama, a potom nakit prodala u zlatari koja mi je ponudila najviše novca, ljudima koje sam tada prvi put videla", kazala je medijima… »
Uzela brdo zlata od milovog brata: Spremačica priznala krađu iz doma Aca Đukanovića, prodavala skupocene satove i nakit u…
Večernje novosti 15.10.2020
KUĆNA pomoćnica Aca Đukanovića, brata crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, Ana Pešukić poharala je njegov dom ukravši više od kilograma zlatnog nakita, 900 grama nakita od zlata bez žiga, oko dva kilograma srebrnog nakita, više zlatnika… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 3 satajoš 1 povezana