Povezane vesti
PKS: Za program Moja prva plata se prijavilo 10.000 mladih
N1 Info 16.10.2020
Za program Vlade Srbije "Moja prva plata" do sada se prijavilo 10.000 mladih sa srednjom i visokom stručnom spremom, rekla je rukovodilac sektora za dualno obrazovanje i obrazovne politike u Privrednoj komori Srbije (PKS) Ana Stojanović. Ona je na… »
Za nedelju dana prijavilo se 10.000 mladih za "Moju prvu platu"
RTV 16.10.2020
BEOGRAD - Za program "Moja prva plata" za nedelju dana prijavilo se 10.000 mladih, izjavila je rukovodilac sektora za dualno obrazovanje i obrazovne politike u Privrednoj komori Srbije (PKS) Ana Stojanović. Podsetila je da je "Moja prva plata" program… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate zbog rasta cena sirove nafte
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 70 povezanih
U eksploziji na Teheranskom trgu ubijena "iranska majka", Laridžani živ! Glavni bezbednjak Irana: Napad ukazuje na očaj Izraela, Tramp nije dovoljno pametan
Kurir pre 14 minutajoš 30 povezanih
(Uživo) Sahrana brata Darka Lazića Nesrećnoj majci Branki pozlilo pred ispraćaj sina Dragana (32) na večni počinak, estrada se okuplja u domu pevača video+foto
Kurir pre 14 minutajoš 34 povezane
Misterija pada američkog aviona u Iraku: Vašington negira obaranje, Teheran tvrdi suprotno - šta znamo do sada?
Euronews pre 1 satjoš 37 povezanih
Saobraćajne nesreće, povrede, visok pritisak: Pune ruke posla za lekare u ovom gradu u Srbiji
Blic pre 1 satjoš 32 povezane