Povezane vesti
PKS: Za program Moja prva plata se prijavilo 10.000 mladih
N1 Info 16.10.2020
Za program Vlade Srbije "Moja prva plata" do sada se prijavilo 10.000 mladih sa srednjom i visokom stručnom spremom, rekla je rukovodilac sektora za dualno obrazovanje i obrazovne politike u Privrednoj komori Srbije (PKS) Ana Stojanović. Ona je na… »
Za nedelju dana prijavilo se 10.000 mladih za "Moju prvu platu"
RTV 16.10.2020
BEOGRAD - Za program "Moja prva plata" za nedelju dana prijavilo se 10.000 mladih, izjavila je rukovodilac sektora za dualno obrazovanje i obrazovne politike u Privrednoj komori Srbije (PKS) Ana Stojanović. Podsetila je da je "Moja prva plata" program… »
Vesti dana »

Zelenski: Tramp je “veoma nezadovoljan” što EU kupuje rusku naftu, uprkos sankcijama
Serbian News Media pre 19 minutajoš 24 povezane

„Četiri jahača apokalipse“: Analiza Gardijana o reakciji Trampa na vojnu paradu u Pekingu i Sija, Putina i Kim Džong Una
Danas pre 4 satijoš 35 povezanih

Advokat o Vučićevom pismu Fon der Lajen: Nikolina Sinđelić ima medicinsku dokumentaciju, neka on pokaže snimak iz garaže Vlade
Novi magazin pre 1 satjoš 12 povezanih

"Jedino žalim što sam previše sati proveo radeći umesto sa porodicom": Samo nekoliko dana pred smrt ovako je govorio Armani
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih

Evrobasket: Dončić srušio Izrael, istorijska pobeda Bosne za prvi prolazak grupe posle 32 godine
BBC News pre 14 minutajoš 25 povezanih