Povezane vesti
U SFRJ nisi smeo da budeš hrvat: Ali, bilo je i mnogo dobrih stvari, ulagalo se u sport
Mondo 16.10.2020
Fudbalski "simbol hrvatske nezavisnosti" Zvonimir Boban kaže da je ipak ponosno igrao za Jugoslaviju. Fudbalski "simbol hrvatske nezavisnosti" Zvonimir Boban kaže da je ipak ponosno igrao za Jugoslaviju Nekadašnji kapiten Hrvatske Zvonimir Boban… »
Boban: Ušao sam u svlačionicu Zvezde na “Maksimiru” 1990.
Nova 16.10.2020
Zvonimir Boban, legendarni fudbaler Hrvatske, dao je opširan intervju za "Financial Times" u kojem je govorio o razlozima koji su prethodili raspadu Jugoslavije, kao i o onom čuvenom napadu na policajca na "Maksimiru" 1990. godine tokom meča Dinamo… »
"Posle udaranja policajca ušao sam u svlačionicu: Zvezde!" Zvonimir Boban otkrio nepoznate detalje o meču na kome je počeo…
Sportal blic 16.10.2020
Legendarni hrvatski kapiten dao je veliki intervju novinaru "Fajnanšl tajmsa" Sajmonu Kuperu u kojem je progovorio o Jugoslaviji i onome što je usledilo nakon raspada te države. - Imao sam predivno detinjstvo u malom mestu. Stalno smo bili na ulici… »
Vesti dana »

Građani napustili zgradu Skupštine Čačka, novi protest zakazan za ponedeljak (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 3 povezane