Повезане вести
У СФРЈ ниси смео да будеш хрват: Али, било је и много добрих ствари, улагало се у спорт
Мондо 16.10.2020
Фудбалски "симбол хрватске независности" Звонимир Бобан каже да је ипак поносно играо за Југославију. Фудбалски "симбол хрватске независности" Звонимир Бобан каже да је ипак поносно играо за Југославију Некадашњи капитен… »
Бобан: Ушао сам у свлачионицу Звезде на “Максимиру” 1990.
Нова 16.10.2020
Звонимир Бобан, легендарни фудбалер Хрватске, дао је опширан интервју за "Финанциал Тимес" у којем је говорио о разлозима који су претходили распаду Југославије, као и о оном чувеном нападу на полицајца на "Максимиру" 1990… »
"После ударања полицајца ушао сам у свлачионицу: Звезде!" Звонимир Бобан открио непознате детаље о мечу на коме је почео…
Спортал блиц 16.10.2020
Легендарни хрватски капитен дао је велики интервју новинару "Фајнаншл тајмса" Сајмону Куперу у којем је проговорио о Југославији и ономе што је уследило након распада те државе. - Имао сам предивно детињство у малом месту… »
Вести дана »
НБС одржава стабилност девизног тржишта уз благе осцилације курса динара према евру
Наслови.аи пре 6 минутајош 32 повезане
НИС под санкцијама: Вучић најављује рок и преговори са потенцијалним купцима
Наслови.аи пре 6 минутајош 29 повезаних
Поповић: Нема ничег опаснијег од одбијања полиције да поступи по налогу тужиоца - крај привида правне државе
Н1 Инфо пре 36 минутајош 20 повезаних
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 4 сатијош 29 повезаних