Povezane vesti
Filmska tuča uživo: Poznati glumac zbog zaštitne maske napravio skandal u autobusu! (VIDEO)
Vesti online 16.10.2020
Popularni hrvatski glumac Božidar Košćak (71) u zagrebačkom tramvaju reagovao je kada je video da jedan od korisnika prevoza ne koristi zaštitnu masku, pa je čak izbila i tuča. Taman sam izlazio iz tramvaja kada sam video gospodina bez maske. Pitao sam… »
Poznati glumac se zbog maske potukao u tramvaju! Frka nastala zbog jednog pitanja
Telegraf 16.10.2020
- On je ustao i krenuo da me udari. Tada mi je pala maska - rekao je Božidar Koščak, zvezda serije "Smogovci" Poznati hrvatski glumac Božidar Koščak, poznatiji kao Kumpić iz legendarne serije "Smogovci", burno je reagovao tramvaju nakon što je primetio… »
VIDEO Poznati hrvatski glumac se tukao u tramvaju zbog maske
Nova 16.10.2020
Božidar Košćak (71), poznati hrvatski glumac u zagrebačkom tramvaju je juče oko 12 sati regaovao čim je video da jedan gospodin ne nosi masku, pa je na kraju izbila i tuča. Kumpić iz Smogovaca se potukao u zagrebačkom tramvaju: 'Nisam se želio tući'… »
Vesti dana »
Tramp za Politiko: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
N1 Info pre 45 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 32 povezane
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih