Повезане вести

Филмска туча уживо: Познати глумац због заштитне маске направио скандал у аутобусу! (ВИДЕО)

Филмска туча уживо: Познати глумац због заштитне маске направио скандал у аутобусу! (ВИДЕО)

Вести онлине 16.10.2020
Популарни хрватски глумац Божидар Кошћак (71) у загребачком трамвају реаговао је када је видео да један од корисника превоза не користи заштитну маску, па је чак избила и туча. Таман сам излазио из трамваја када сам видео… »
Познати глумац се због маске потукао у трамвају! Фрка настала због једног питања

Познати глумац се због маске потукао у трамвају! Фрка настала због једног питања

Телеграф 16.10.2020
- Он је устао и кренуо да ме удари. Тада ми је пала маска - рекао је Божидар Кошчак, звезда серије "Смоговци" Познати хрватски глумац Божидар Кошчак, познатији као Кумпић из легендарне серије "Смоговци", бурно је реаговао… »
ВИДЕО Познати хрватски глумац се тукао у трамвају због маске

ВИДЕО Познати хрватски глумац се тукао у трамвају због маске

Нова 16.10.2020
Божидар Кошћак (71), познати хрватски глумац у загребачком трамвају је јуче око 12 сати регаовао чим је видео да један господин не носи маску, па је на крају избила и туча. Кумпић из Смоговаца се потукао у загребачком трамвају… »

Вести дана »