Повезане вести

Кућа бана Јелачића добар гест, Хрватска поштује мањине

Кућа бана Јелачића добар гест, Хрватска поштује мањине

Нова 17.10.2020
Ово су позитивни каменчићи у слагању мозаика добрих односа Србије и Хрватске, иако мислим да су наши односи на конвенционалном минимуму, што значи да треба уложити још пуно напора у њихово грађење, изјавио је министар спољних… »
Министар у Новом Саду: Хрватска европски примерна према Србима

Министар у Новом Саду: Хрватска европски примерна према Србима

Дневник 17.10.2020
НОВИ САД: Ово су позитивни каменчићи у слагању мозаика добрих односа Србије и Хрватске, иако мислим да су наши односи на конвенционалном минимуму, што значи да треба уложити још пуно напора у њихово грађење, изјавио је… »
Александар Вучић: Тешко да би ми неко веровао да говорим о великој љубави Срба и Хрвата! (видео)

Александар Вучић: Тешко да би ми неко веровао да говорим о великој љубави Срба и Хрвата! (видео)

Правда 17.10.2020
Председник Србије Александар Вучић присуствује свечаном отварању куће бана Јосипа Јелачића у Новом Саду. Свечаности заједно са председником Србије присуствује и минситар спољних и европских послова Хрватске Гордан Грлић Радман… »
Преглед дана на куриру: Ово су најважније вести које су обележиле дан за нама

Преглед дана на куриру: Ово су најважније вести које су обележиле дан за нама

Курир 17.10.2020
Преглед најважнијих вести за петак, 16. октобар. Дан који је за нама, у Србији је изгледао овако: ВУЧИЋ НА ОТВАРАЊУ КУЋЕ БАНА ЈЕЛАЧИЋА У НОВОМ САДУ: Србија је домовина свих Хрвата који живе у њој (ВИДЕО) Председник Србије… »
Вучић: Време је да градимо поверење, слушамо и разумемо једни друге

Вучић: Време је да градимо поверење, слушамо и разумемо једни друге

Данас 17.10.2020
Обновљен спомен дом бана Јосиа Јелачића у Петровардину предат Хрватском националном вијећу Председник Србије Александар Вучић и министар спољних и европских послова Хрватске Гордан Грлић Радман присуствовали су у Петроварадину… »

Вести дана »