Повезане вести
Кокошков преузео одговорност за пораз Фенербахчеа: Тежак пораз, осећамо се бедно
Вести онлине 17.10.2020
Кошаркаши Фенербахчеа доживели су тежак пораз од Бајерна из Минхена и поред вођства од 21 поена разлике на полувремену у 4. колу Евролиге. После утакмице тренер Фенера и селектор Србије, Игор Кокошков, није крио љутњу, али не… »
Љубимац гробара МВП недеље у евролиги: Сјајни Лучић предводио је Бајерн до две велике победе
Мондо 17.10.2020
Одличан почетак сезоне за Бајерн, издвојио се лидер тима. Одличан почетак сезоне за Бајерн, издвојио се лидер тима Крило Бајерн Минхена и репрезентативац Србије Владимир Лучић постао је званично МВП недеље Евролиге, након две… »
Лучић МВП недеље у Евролиги – први пут у каријери
Нова 17.10.2020
Владимир Лучић, кошаркаш минхенског Бајерна, проглашен је за најкориснијег (МВП) играча претходне недеље у Евролиги. Дупла недеља донела је МВП признање српском репрезентативцу, саопштено је на сајту елитног такмичења… »
Владимир Лучић МВП недеље у Евролиги!
Спортски журнал 17.10.2020
У Тел Авиву је убацио 26 кошева, уз три скока, док је у Истанбулу имао учинак од 18 поена и пет скокова. Српски кошаркаш Владимир Лучић, члан минхенског Бајерна, проглашен је за најкориснијег (МВП) играча претходне недеље у… »
ЕЛ - Лучић МВП!
Спортске.нет 17.10.2020
Није било бољег у недељи за нама. Један део клубова је ове недеље у Евролиги одиграо два меча, међу њима је и Бајерн који је вероватно и најпријатеније изненађење поред Жалгириса у овом тренутку. Баварце је предводио у две… »
Кокошков љут после пораза: Бедно се осећам! До мене је
Моззарт спорт 17.10.2020
“Престали смо да играмо у једном тренутку”, поручио селектор Србије. Били су навијачи Фенербахчеа у стању екстазе током првих минута евролигашког дуела са Бајерном. У једном тренутку бивши шампион Европе је водио 27:5, затим је… »
Лучић МВП недеље у Евролиги
Н1 Инфо 17.10.2020
Кошаркаш Бајерна Владимир Лучић понео је титулу најкориснијег играча недеље у Евролиги због сјајних партија у победама свог тима над Макабијем и Фенербахчеом. Српски репрезентативац је имао укупни индекс корисности 53 на те две… »
Лучић МВП недеље у Евролиги
Телеграф 17.10.2020
Српски репрезентативац одиграо две одличне утакмице у победама свог тима Бајерна. Српски кошаркаш Владимир Лучић, члан минхенског Бајерна, проглашен је за најкориснијег (МВП) играча претходне недеље у Евролиги, саопштено је на… »
Кокошков: Тренери губе утакмице, то сам научио од ментора
Нова 17.10.2020
Игор Кокошков, тренер Фенербахчеа, преузео је одговорност после пораза од Бајерна у 4. колу Евролиге. Турски великан испустио је предност од чак 22 поена на свом терену, па су Владимир Лучић и саиграчи однели тријумф у Минхен… »
Кокошков разочаран након пораза: ‘Ја сам крив, после овога се сви осећамо бедно’
Хот спорт 17.10.2020
Тренер Фенербахчеа Игор Кокошков био је разочаран после пораза од Бајерна. Фенербахче је испустио предност од 22 поена и на крају изгубио од немачке екипе у 4. колу Евролиге резултатом 75:71. Српски стручњак је преузео… »
Кокошков после тешког пораза: Бедно! До мене је...
Н1 Инфо 17.10.2020
Тренер Фенербахчеа Игор Кокошков тешко је поднео пораз од минхенског Бајерна, у мечу у којем је његов тим имао и 22 поена предности. Турски великан већ у првој деоници водио је 27:5, затим је на старту треће имао 47:27, али је… »
Лучић блиста после победе над Фенером: Сјајан осећај!
Н1 Инфо 17.10.2020
Кошаркаш минхенског Бајерна Владимир Лучић каже да је сјајан осећај надокнадити минус од 22 поена разлике и остварити тријумф. Управо то су Баварци учинили у дуелу четвртог кола Евролиге против Фенербахчеа у Истанбулу. У првој… »
Кокошков и "бедан осећај", шта су му причали пре 20 година?
Спортске.нет 17.10.2020
Игор Кокошков није задовољан игром у другом полувремену. Можда и највећи преокрет од почетка сезоне направио је Бајерн тренера Андрее Тринкијерија, славио је са 75:71 у Истанбулу против Фенербахчеа, иако је губио и са 20 поена… »
Вести дана »

У Београду велика војна парада "Снага јединства", више од 10.000 учесника
РТВ пре 3 сатајош 6 повезаних

Свеже јутро, а онда... Ево шта нас чека с временом данас! Ускоро хладан туш
Ало пре 1 сатјош 5 повезаних

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане