Повезане вести
Ћиро: Нису ме хтели у Звезди јер сам Хрват
Нова 17.10.2020
"Тренер свих тренера" Мирослав Ћиро Блажевћ открио је гостујући у хрватском "Подкаст Инкубатору" због чега га није хтела Црвена звезда, као и да ли би сео на клупу репрезентације Србије. На директно питање, да ли је било таквих… »
Ћиро Блажевић открио да ли би водио Србију: Чувени тренер говорио о Звезди, Просинечком, Антићу и Петковићу (видео)
Хот спорт 17.10.2020
Чувени Мирослав Ћиро Блажевић био је гост у хрватском ‘Подкаст Инкубатору’ том приликом одговорио да ли би водио репрезентацију Србије. – Да ли је икада било таквих понуда? – гласило је једно од питања гледалаца. – Никад… »
Звезда ме није хтела јер сам хрват, роби је пола Србин: Ћиро Блажевић узбуркао страсти на Балкану!
Мондо 17.10.2020
Навикли смо на контроверзне изјаве "тренера свих тренера". Навикли смо на контроверзне изјаве "тренера свих тренера". Легендарни хрватски тренер Мирослав "Ћиро" Блажевић гостовао је у "Подкаст Инкубатору" и одговорио на низ… »
Блажевић: Србија има таленат, али нису вођени како треба! Хтео сам у Звезду, Џајић ми није дао!
Вечерње новости 17.10.2020
Када год се Мирослав Ђиро Блажевић огласи, знате да ће оно што каже привући велику пажњу. Популарни Ћиро је био гост "Подкаст Инкубатора", где је одговарао на питања навијача. Ћиро је упитан да ли би преузео Србију. "Никада… »
Због овога није пустио Просинечког у полуфиналу СП: Блажевић открио ко је највећи ђилкош и где му је било најбоље!
Вечерње новости 17.10.2020
МИРОСЛАВ Ћиро Блажевић каквог до сада нисте видели. Гостујући у "Подкаст Инкубатору" одговарао је на питања читалаца. Упитан је био да ли му је највећа грешка што Просинечког није пустио од старта полуфиналног меча на Светском… »
Вести дана »
Економија и технологија на првом месту: Србија отвара врата инвестицијама Велике Британије, а Британци неће доћи празних руку
Курир пре 23 минутајош 34 повезане
Решење на видику: Руси спремни да продају удео у НИС-у, САД упозоравају на могуће секундарне санкције
Машина пре 2 сатајош 23 повезане