Povezane vesti
Rade Šerbedžija na meti prevaranata na Fejsbuku
N1 Info 17.10.2020
Glumac Rade Šerbedžija objavio je na svojoj stranici na Fejsbuku da je na meti prevaranata na toj društvenoj mreži. "Dragi moji, izgleda da je neko napravio lažni profil koji jako liči na moj, i sa mojim imenom i fotografijama, i obaveštava ljude da su… »
Rade Šerbedžija žrtva prevare na Fejsbuku
Nova 17.10.2020
Glumac Rade Šerbedžija žrtva je prevare na Fejsbuku, objavljeno je na njegovoj zvaničnoj stranici na ovoj društvenoj mreži. “Dragi moji, izgleda da je neko napravio lažni profil koji jako liči na moj, i sa mojim imenom i fotografijama, i obaveštava ljude… »
Rade ŠERBEDžIJA žrtva prevare: Evo šta me je snašlo!
Večernje novosti 17.10.2020
ČUVENI glumac Rade Šerbedžija podelio je sa svojim prijateljima na društvenoj mreži Fejsbuk jednu neprijatnu situaciju u kojoj se našao. Naime, on se oglasio iz Turske gde trenutno boravi, i uz video snimak je saopštio da je žrtva prevare na internetu… »
Vesti dana »
Beograd: Studenti i građani završili šetnju kod hrama Svetog Save na Vračaru
Beta pre 13 minutajoš 67 povezanih
Završena rasprava o amandmanima na set pravosudnih zakona u Skupštini Srbije, sutra glasanje
RTV pre 2 satajoš 26 povezanih
Proslave Svetog Save u Srbiji: Karlovačka gimnazija i Druga gimnazija u Kragujevcu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih
Od kamiona ostale samo krhotine razbacane svuda po putu. Pojavili se snimci vozila u kom je 7 navijača izgubilo život u stravičnom sudaru (video)
Dnevnik pre 43 minutajoš 59 povezanih
Unija pekara Srbije traži poskupljenje hleba "Sava" za tri dinara
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 23 povezane