Povezane vesti
„Ne damo te, zemljo Nemanjića“, zapevala mlada Zambijka /video/
Sputnik 17.10.2020
Mlada Patricija Konda je devojka iz Zambije koja postavlja snimke na svom Jutjub kanalu. Na jednom od snimaka koji je objavila otpevala je pesmu „Sini jarko sunce sa Kosova“. Patricija često objavljuje snimke preko kojih uči pratioce srpskim izrazima i… »
Au, kako Patricija peva o Kosovu: Poslušajte Sini jarko sunce sa Kosova! Napisala Kosovo je Srbija a komentari samo pljušte…
Kurir 17.10.2020
BEOGRAD - Ja sam Patricija i ja sam iz Zambije, izgovorila je na čistom srpskom ova mlada afrička lepotica a onda i zapevala kako je rekla srpsku pesmu "Sini jarko sunce sa Kosova". - Ćao, čula sam srpsku nacionalnu pesmu i veoma mi se svidelo njeno… »
Vesti dana »

Prenos, Srbija - Engleska: Kakva borba za Svetsko prvenstvo u fudbalu!
Večernje novosti pre 7 minutajoš 37 povezanih

Izrael izveo napad na rukovodstvo Hamasa u Dohi, nekoliko poginulih ali vođe preživele
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 53 povezane

EP o demokratiji u Srbiji: Da li je moguća ozbiljnija promena kursa prema Vučiću i od čega zavisi
N1 Info pre 12 minutajoš 33 povezane

Nepal suočen sa masovnim protestima, nasiljem i ostavkom premijera nakon zabrane društvenih mreža
Naslovi.ai pre 2 satajoš 39 povezanih

Opozicija u Strazburu: Srbija na prekretnici političke krize, EU da podrži građane, a ne Vučića
Beta pre 6 satijoš 32 povezane