Повезане вести
"Без дилеме сам га позвала да дође код мене": Александра Пријовић открила детаљ са почетка везе са Филипом, знала је да је он…
Блиц 17.10.2020
Певачица Александра Пријовић две године је у складном браку са супругом Филипом Живојиновићем, а сада је открила један детаљ са почетка њихове везе. Александра је истакла да је од првог тренутка знала да је Филип "онај прави" и… »
Без дилеме сам га позвала да дође код мене! Александра Пријовић 4 године воли Живојиновића, а овако је све почело!
Курир 17.10.2020
+. Певачица Александра Пријовић пре две године изговорила је судбоносно "да" свом изабранику Филипу Живојиновићу са којим има сина Александра. Александра и Филип у пар наврата истицали су да су на самом почетку њиховог… »
Вести дана »
Избори у Неготину, Мионици и Сечњу: Општа туча и блокада саобраћајнице у Мионици (фото, видео)
Блиц пре 8 минутајош 112 повезане
Састанак америчке и украјинске делегације – Рубио: Ово није само питање окончања рата; Умеров: Разговарамо о будућности Украјине
РТС пре 33 минутајош 28 повезаних
Временска прогноза за Србију: Умерено облачно са падавинама и упозорењем на поледицу
Наслови.аи пре 3 сатајош 31 повезана
Од уторка неће радити рафинерија Нафтне индустрије Србије, рекао Вучић
Слободна Европа пре 3 сатајош 21 повезана
Избори у Неготину, Мионици и Сечњу: Висока излазност, пријављене бројне неправилности
BBC News пре 3 сатајош 24 повезане