Povezane vesti
"Bez dileme sam ga pozvala da dođe kod mene": Aleksandra Prijović otkrila detalj sa početka veze sa Filipom, znala je da je…
Blic 17.10.2020
Pevačica Aleksandra Prijović dve godine je u skladnom braku sa suprugom Filipom Živojinovićem, a sada je otkrila jedan detalj sa početka njihove veze. Aleksandra je istakla da je od prvog trenutka znala da je Filip "onaj pravi" i da se uopšte nije… »
Bez dileme sam ga pozvala da dođe kod mene! Aleksandra Prijović 4 godine voli Živojinovića, a ovako je sve počelo!
Kurir 17.10.2020
+. Pevačica Aleksandra Prijović pre dve godine izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku Filipu Živojinoviću sa kojim ima sina Aleksandra. Aleksandra i Filip u par navrata isticali su da su na samom početku njihovog upoznavanja znali da su… »
Vesti dana »

Aktivisti iz Novog Sada prebačeni u kućni pritvor: Kakva je nakon toga bila atmosfera ispred suda? (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 56 povezanih

Vučević: Odluka suda u Novom Sadu da pusti još trojicu terorista sramna i skandalozna
RTV pre 2 satajoš 21 povezana

Studenti koji blokiraju FTN: Odluka o asinhronoj nastavi doneta bez uvažavanja studentskih stavova
Radio 021 pre 1 satjoš 19 povezanih

Novi UDžBENICI od nacionalnog značaja postaju obavezni? Evo šta to znači za đake i roditelje
Dnevnik pre 6 minutajoš 13 povezanih