Povezane vesti
"Bez dileme sam ga pozvala da dođe kod mene": Aleksandra Prijović otkrila detalj sa početka veze sa Filipom, znala je da je…
Blic 17.10.2020
Pevačica Aleksandra Prijović dve godine je u skladnom braku sa suprugom Filipom Živojinovićem, a sada je otkrila jedan detalj sa početka njihove veze. Aleksandra je istakla da je od prvog trenutka znala da je Filip "onaj pravi" i da se uopšte nije… »
Bez dileme sam ga pozvala da dođe kod mene! Aleksandra Prijović 4 godine voli Živojinovića, a ovako je sve počelo!
Kurir 17.10.2020
+. Pevačica Aleksandra Prijović pre dve godine izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku Filipu Živojinoviću sa kojim ima sina Aleksandra. Aleksandra i Filip u par navrata isticali su da su na samom početku njihovog upoznavanja znali da su… »
Vesti dana »
Vens: Trampov plan o povećanju carina pokazuje da SAD neće više biti iskorišćavane
RTV pre 2 satajoš 2 povezane
MUP: Ruski državljanin prebijen i opljačkan na Voždovcu, policija intenzivno radi na rasvetljavaju okolnosti
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Ko je bio Igor Bojović: Ko Dramski pisac i upravnik pozorišta "Boško Buha", hrabro se borio sa opakom bolešću
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Policija u Gruziji uhapsila dvojicu opozicionih lidera tokom protesta
Danas pre 7 satijoš 1 povezana