Povezane vesti
Palma: Imao sam koronu 40 minuta
Nova 17.10.2020
Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je danas da na teritoriji tog grada u poslednjih 35 dana nije bilo nijedne osobe pozitivne na korona virus, navodeći da je i on bio zaražen, ali da je korona kod njega "trajala 40… »
Palma: Korona je kod mene trajala 40 minuta
Radio 021 17.10.2020
Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je da na teritoriji tog grada u poslednjih 35 dana nije bilo nijedne osobe pozitivne na korona virus, navodeći da je i on bio zaražen, ali da je korona kod njega "trajala 40 minuta". Na… »
Marković: Imao sam sreće, korona kod mene trajala 40 minuta
N1 Info 17.10.2020
Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je da na teritoriji tog grada u poslednjih 35 dana nije bilo nijedne osobe pozitivne na koronavirus, navodeći da je i on bio zaražen, ali da je korona kod njega "trajala 40 minuta". Na… »
Vesti dana »
Počeo prekid vatre Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 2 satajoš 28 povezanih
(BLOG) Skupština Srbije danas glasa o predlogu budžeta: Opozicija ne učestvuje u glasanju
N1 Info pre 11 minutajoš 21 povezana
Rusi spremaju „sarmat“ za stavljanje u operativnu pripravnost
Vesti online pre 41 minutajoš 15 povezanih
Na pomolu trgovinski rat? Tri države na udaru novoizabranog predsednika, Tramp preti drastičnim povećanjem carina
Euronews pre 3 satajoš 7 povezanih
(FOTO/VIDEO) Inicijativa „Most ostaje“ ostavila šut ispred Skupštine grada, tvrdi da ne postoji projekat za novi most
N1 Info pre 17 minutajoš 4 povezane