Povezane vesti
Palma: Imao sam koronu 40 minuta
Nova 17.10.2020
Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je danas da na teritoriji tog grada u poslednjih 35 dana nije bilo nijedne osobe pozitivne na korona virus, navodeći da je i on bio zaražen, ali da je korona kod njega "trajala 40 minuta"… »
Marković: Imao sam sreće, korona kod mene trajala 40 minuta
N1 Info 17.10.2020
Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je da na teritoriji tog grada u poslednjih 35 dana nije bilo nijedne osobe pozitivne na koronavirus, navodeći da je i on bio zaražen, ali da je korona kod njega "trajala 40 minuta". Na… »
Palma: Korona je kod mene trajala 40 minuta
Radio 021 17.10.2020
Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je da na teritoriji tog grada u poslednjih 35 dana nije bilo nijedne osobe pozitivne na korona virus, navodeći da je i on bio zaražen, ali da je korona kod njega "trajala 40 minuta". Na… »
Vesti dana »
VIDEO Ekološka katastrofa kod Užica: Izlila se otpadna voda iz deponije Duboko, aktivisti pitaju – „Zašto deset sati niko nije sanirao kvar?“
Nova pre 2 satajoš 19 povezanih
Temperatura ide u minus, vetar će imati olujne udare do ovog dana: Otkrivamo preti li Srbiji novi ledeni talas
Telegraf pre 2 satajoš 23 povezane
Ovo se čekalo! Poznato kada Novak Đoković igra prvi meč na Australijan openu
Večernje novosti pre 3 satajoš 32 povezane
Ukrajinska delegacija stigla u SAD na nove pregovore o pripremi mirovnog sporazuma s Rusijom
Beta pre 38 minutajoš 17 povezanih