Povezane vesti
Palma: Imao sam koronu 40 minuta
Nova 17.10.2020
Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je danas da na teritoriji tog grada u poslednjih 35 dana nije bilo nijedne osobe pozitivne na korona virus, navodeći da je i on bio zaražen, ali da je korona kod njega "trajala 40 minuta"… »
Marković: Imao sam sreće, korona kod mene trajala 40 minuta
N1 Info 17.10.2020
Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je da na teritoriji tog grada u poslednjih 35 dana nije bilo nijedne osobe pozitivne na koronavirus, navodeći da je i on bio zaražen, ali da je korona kod njega "trajala 40 minuta". Na… »
Palma: Korona je kod mene trajala 40 minuta
Radio 021 17.10.2020
Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je da na teritoriji tog grada u poslednjih 35 dana nije bilo nijedne osobe pozitivne na korona virus, navodeći da je i on bio zaražen, ali da je korona kod njega "trajala 40 minuta". Na… »
Vesti dana »
Vučić: Znam za tri partnera sa kojima Rusi pregovaraju o prodaji NIS-a
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana
Ko su novi vlasnici Imleka? Bivši hokejaš krenuo "biciklom na mesec", drugi iz stana na Medakoviću osvojio biznis tržište
Kurir pre 28 minutajoš 23 povezane
Mediji: Tramp odobrio mirovni plan u 28 tačaka; Budanov: Rusija planira potpunu okupaciju Donjecka
RTS pre 33 minutajoš 26 povezanih
Rešenje na vidiku: Rusi spremni da prodaju udeo u NIS-u, SAD upozoravaju na moguće sekundarne sankcije
Mašina pre 1 satjoš 23 povezane