Повезане вести
Палма: Имао сам корону 40 минута
Нова 17.10.2020
Председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма изјавио је данас да на територији тог града у последњих 35 дана није било ниједне особе позитивне на корона вирус, наводећи да је и он био заражен, али да је корона код… »
Марковић: Имао сам среће, корона код мене трајала 40 минута
Н1 Инфо 17.10.2020
Председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма изјавио је да на територији тог града у последњих 35 дана није било ниједне особе позитивне на коронавирус, наводећи да је и он био заражен, али да је корона код њега… »
Палма: Корона је код мене трајала 40 минута
Радио 021 17.10.2020
Председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма изјавио је да на територији тог града у последњих 35 дана није било ниједне особе позитивне на корона вирус, наводећи да је и он био заражен, али да је корона код њега… »
Вести дана »

ББЦ: Посетиоци закључани у Лувру, пљачкаши наводно били наоружани моторним тестерама - однели девет комада накита
Н1 Инфо пре 35 минутајош 25 повезаних

Спремите се, биће свега! Ево како нас време чека наредних дана, огласио се РХМЗ: Сунце, мраз, кошава, киша...
Блиц пре 1 сатјош 22 повезане

Ово је Душко који је погинуо у бресници: Огласио се његов познаник: "Продавао је прасиће, био је добар човек и домаћин"
Блиц пре 5 минутајош 43 повезане