Повезане вести
Палма: Имао сам корону 40 минута
Нова 17.10.2020
Председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма изјавио је данас да на територији тог града у последњих 35 дана није било ниједне особе позитивне на корона вирус, наводећи да је и он био заражен, али да је корона код… »
Марковић: Имао сам среће, корона код мене трајала 40 минута
Н1 Инфо 17.10.2020
Председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма изјавио је да на територији тог града у последњих 35 дана није било ниједне особе позитивне на коронавирус, наводећи да је и он био заражен, али да је корона код њега… »
Палма: Корона је код мене трајала 40 минута
Радио 021 17.10.2020
Председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма изјавио је да на територији тог града у последњих 35 дана није било ниједне особе позитивне на корона вирус, наводећи да је и он био заражен, али да је корона код њега… »
Вести дана »
Трамп упозорио Иран да не узвраћа ударац: Боље да то не раде, ударићемо досад невиђеном силом
Инсајдер пре 26 минутајош 43 повезане
Експлозије су управо одјекнуле у Ријаду! Саудијска Арабија први пут на мети, диже се густ дим: Дубаи гори, Доха стрепи, а свет дрхти од нових удара
Блиц пре 41 минутајош 86 повезаних
Погледајте тенутак напада на Бурџ Калифу: Ирански дрон погодио небодер и експлодирао
Телеграф пре 31 минутајош 25 повезаних