Povezane vesti
Palma: Imao sam koronu 40 minuta
Nova 17.10.2020
Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je danas da na teritoriji tog grada u poslednjih 35 dana nije bilo nijedne osobe pozitivne na korona virus, navodeći da je i on bio zaražen, ali da je korona kod njega "trajala 40 minuta"… »
Marković: Imao sam sreće, korona kod mene trajala 40 minuta
N1 Info 17.10.2020
Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je da na teritoriji tog grada u poslednjih 35 dana nije bilo nijedne osobe pozitivne na koronavirus, navodeći da je i on bio zaražen, ali da je korona kod njega "trajala 40 minuta". Na… »
Palma: Korona je kod mene trajala 40 minuta
Radio 021 17.10.2020
Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je da na teritoriji tog grada u poslednjih 35 dana nije bilo nijedne osobe pozitivne na korona virus, navodeći da je i on bio zaražen, ali da je korona kod njega "trajala 40 minuta". Na… »
Vesti dana »
Predsednik Srbije: Velike sile nam nisu pružile podršku, moraćemo da radimo na otpriznavanju Kosova
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 29 povezanih
Poseban alarm za ovaj grad nakon dramatičnog upozorenja RHMZ, hitno se oglasili "Putevi Srbije": Ovaj deo zemlje izbegavajte, biće okovan snegom, ovo su sve lokacije
Blic pre 1 satjoš 50 povezanih
Kijev preuzeo odgovornost za napad u Moskvi: Ukrajinski obaveštajci digli u vazduh dva ruska policajca: "Mučili su ratne zarobljenike!"
Kurir pre 38 minutajoš 35 povezanih
Pogledajte detaljan spisak lokacija po opštinama i vreme kada možete da potpišete podršku za studente
Nova pre 33 minutajoš 18 povezanih