Povezane vesti

U Pragu sukob policije i demonstranata zbog antikorona mera

RTV pre 5 dana
PREG,LONDON/PARIZ - Češke policijske snage sukobile su se danas sa navijačima koji su u centru Praga na Starogradskom trgu protestovali zbog novih vladinih mera uvedenih za suzbijanje širenja korona virusa. Više stotina hokejaških i fudbalskih… »

Ni policijski čas nije zaustavio proteste u Parizu

Politika pre 5 dana
PARIZ – U jeku policijskog časa koji je sinoć u Parizu zbog novih mera protiv pandemije koronavirusa stupio na snagu, organizovan je neprijavljeni protest protiv novih ograničenja. U regionu Il de Frans, u kome je i prestonica Pariz, kao i u još… »

London pooštrio mere, od ponoći prešao na nivo "visokog rizika", buknuli antikorona protesti

Blic pre 5 dana
U Londonu su održani protesti protiv restriktivnih antikorona mera, a demonstranti su se u subotu okupljali satima nakon što je u glavnom gradu Velike Britanije proglašen najviši stepen upozorenja zbog kovida-19. Kako drugi talas epidemije uzima… »

Građani Londona protestuju zbog strogih antikorona mera

Dnevnik pre 5 dana
LONDON: U Londonu su održani protesti protiv restriktivnih antikorona mera, a demonstranti su se u subotu okupljali satima nakon što je u glavnom gradu Velike Britanije proglašen najviši stepen upozorenja zbog kovida-19. Kako drugi talas epidemije… »

Protesti u Parizu i Londonu: U jeku policijskog časa građani traže slobodu kretanja

Kurir pre 6 dana
PARIZ, - U jeku policijskog časa koji je večeras u Parizu zbog novih mera protiv pandemije korona virusa stupio na snagu, organizovan je neprijavljeni protest protiv novih ograničenja. U regionu Il de Frans, u kome je i prestonica Pariz, kao i u još… »

"Sloboda, sloboda": U jeku policijskog časa protest u Parizu zbog novih mera protiv korone (video)

Blic pre 6 dana
U jeku policijskog časa koji je večeras u Parizu zbog novih mera protiv pandemije korona virusa stupio na snagu, organizovan je neprijavljeni protest protiv novih ograničenja. U regionu Il de Frans, u kome je i prestonica Pariz, kao i u još osam… »

Vesti dana »