Povezane vesti

Užas u Novom Sadu: U kući izbio požar, vatrogasci prilikom gašenja zatekli ugljenisano telo

Mondo pre 5 dana
Vatrogasne ekipe brzo su sanirale požar. Vatrogasne ekipe brzo su sanirale požar. U Novom Sadu u porodičnoj kući rano jutros izbio je požar, a vatrogasci su prilikom gašenja zatekli ugljenisano telo. Za sada nije poznat identitet nastradale osobe… »

Novi Sad: Isekla muža nožem posle svađe

Nova pre 5 dana
Anđelka N. (31) I Miroslav J. (49) iz Novog Sada, nakon konzumiranja alkohola, u subotu veče u stanu u kojem žive, posvađali su se i potukli, a potom je Anđelka nasrnula na njega nožem. Uspela je da ga ogrebe po stomaku, a njemu je na licu mesta… »

Supružnici iz Novog Sada se posvađali pa žena uzela nož: Ogrebala ga po stomaku, zadržana u policiji

Kurir pre 5 dana
Nevenčani supružnici Anđelka N. (31) I Miroslav J. (49) iz Novog Sada, nakon konzumiranja alkohola, u subotu veče oko 22 časa, u stanu u kojem žive, posvađali su se, nakon čega je došlo do fizičkog sukoba. Naime, toku svađe Anđelka je zgrabila… »

“Malo” su pili, pa su se posvađali: Novosađanki pritvor zbog napada nožem na nevenčanog supruga

Večernje novosti pre 5 dana
NEVENČANI supružnici A.N. (31) i M.J. (49) iz Novog Sada, posle konzumiranja alkohola u stanu u kojem žive, u subotu uveče oko 22 sata su se posvađali, a onda je posle verbalne rasprave došlo i do gurkanja. Dok je trajala svađa između njih, žena… »

Tragedija u Novom Sadu: Vatrogasici u porodičnoj kući pronašli ugljenisano telo

Blic pre 5 dana
U Novom Sadu, u porodičnoj kući rano jutros izbio je požar, a vatrogasci su prilikom gašenja zatekli ugljenisano telo, piše Objektiv.rs. Za sada nije poznat identitet nastradale osobe, kao ni kako je došlo do izbijanja požara, što će utvrditi… »

Tragedija u Novom Sadu: Vatrogasci našli ugljenisano telo

Kurir pre 5 dana
Uglenisano telo nađeno je u Novom Sadu, nakon što su vatrogasci ugasili požar. Naime, požar je izbio u jednoj porodičnoj kući rano jturos. Zasad nije poznat identitet nastradale osobe. Istraga je u toku. (Kurir.rs/Objektiv) Kurir Autor: Kurir… »

Požar u kući u Novom Sadu, pronađeno ugljenisano telo

Nova pre 5 dana
U Novom Sadu u porodičnoj kući rano jutros izbio je požar, a vatrogasci su prilikom gašenja zatekli ugljenisano telo. Za sada nije poznat identitet nastradale osobe. Uviđaj je u toku. ***… »

Krvava noć u Novom Sadu: Posvađali se žena i muškarac, ona ga izbola nožem u stomak

Blic pre 5 dana
U jednoj kući u Novom Sadu, sinoć oko 22 časa A.N. (31) izbola je M.J. (49) po stomaku. Kako saznaje " Objektiv" krvava scena se odigrala nakon svađe, a muškarac je zadobio lake telesne povrede. On je prevezen u KC Vojvodine na lečenje. Istraga je u… »

Devojka izbola muškarca u Novom Sadu: Krvava drama u porodičnoj kući

Mondo pre 5 dana
U kući u Novom Sadu A.N. (31) izbola je M.J. (49) po stomaku. U kući u Novom Sadu A.N. (31) izbola je M.J. (49) po stomaku. Krvava scena se odigrala nakon svađe, a muškarac je lakše ranjen. On je prevezen u KC Vojvodine na lečenje. Istraga je u… »

Nakon svađe žena izbola muškarca, prevezen u KC: Krvava scena u Novom Sadu

Telegraf pre 5 dana
Istraga je u toku. U kući u Novom Sadu u subotu uveče A.N. (31) je izbola M.J. (49) po stomaku. Nakon svađe odigrala se krvava scena, piše Objektiv. Muškarac je zadobio lakše telesne povrede. Prevezen je u KC Vojvodine na lečenje. Istraga je u… »

Krvava drama u Novom Sadu: Devojka nakon svađe izbola muškarca

Kurir pre 5 dana
U kući u Novom Sadu A.N. (31) izbola je M.J. (49) po stomaku. Krvava scena se odigrala nakon svađe, a muškarac je lakše ranjen. On je prevezen u KC Vojvodine na lečenje. Istraga je u toku. Muškarac je ranjen nožem. (Kurir.rs/Objektiv) Kurir Autor… »

Krvava scena u Novom Sadu: Žena i muškarac se posvađali, ona ga izbola nožem

Večernje novosti pre 5 dana
SINOĆ oko 22 časa u kući u Novom Sadu A.N. (31) izbola je M.J. (49) po stomaku. Krvava scena se odigrala nakon svađe, a muškarac je zadobio lake telesne povrede. On je prevezen u KC Vojvodine na lečenje. Istraga je u toku. (Objektiv)… »

Vesti dana »