Povezane vesti

Pripadnik grupe „Pink panter” meta napada u garaži tržnog centra „Ušće”

Politika pre 2 dana
Aleksandar Šarac (35), koji se povezuje sa kriminalnom grupom „Pink panter”, bio je meta nepoznatog napadača koji juče popodne na njega pucao u podzemnoj garaži Tržnog centra „Ušće” u Beogradu, potvrđeno je nezvanično „Politici” u… »

Kriminalci sa devet života: Oni su više puta prevarili smrt

Nova pre 1 dan
Aleksandar Šarac, koji se od juče popodne bori za život nakon što ga je nepoznati napadač upucao iz "berete" sa dva hica u glavu u garaži TC Ušće, više puta je bio na meti plaćenih ubica, ali je igrom slučaja, svaki put uspevao da se izvuče za… »

Mafijaška osveta! Otkriven motiv surove sačekuše za člana Pink pantera! Ovu poruku poslali su Šarcu pa ispalili metak u…

Kurir pre 1 dan
Sumnja se da je Aleksandar Šarac (35), koji je ranjen u TC "Ušće", bio na meti kriminalne grupe iz Beograda, čiji članovi su ga optužili da im je namestio hapšenje. Aleksandar Šarac (35), koji je bio član bande "Pink Panter", navodno je bio na… »

Ubici ispao pištolj dok je bežao? Policija traga za napadačem, ovo je oružje iz kojeg je Šarac upucan sa dva hica u glavu…

Blic pre 1 dan
Pištolj, za koji se pretpostavlja da je korišćen za napad na Aleksandra Šarca (35) kod Tržnog centra "Ušće", pronađen je u žbunju, nedaleko od mesta zločina. Za sada neidentifikovani napadač, ispalio je juče u popodnevnim satima dva hica u… »

Ko je upucani Šarac: Pink Panter sa devet života

Nova pre 2 dana
Aleksandar Šarac (35), koji je juče upucan u garaži tržnog centra Ušće i koji se i dalje bori za život sa dva metka u glavi, bivši je pripadnik međunarodne lopovske bande "Pink Panter", a našoj javnosti je poznat od 2019. godine kada se našao… »

Kamere snimile sačekušu na ušću? Proverava se da li je egzekutor sa Novog Beograda imao saučesnike

Blic pre 2 dana
Nakon teškog ranjavanja Aleksandra Šarca (35) juče na parkingu Tržnog centra "Ušće" na Novom Beogradu, policija je uzela snimke sa nadzornih kamera koje možda mogu pomoći u rasvetljavanju zločina. Detaljno je pregledana garaža, automobili u… »

Šarac i dalje živ sa dva metka u glavi

Nova pre 2 dana
Aleksandar Šarac (36) koji je upucan u glavu juče u garaži tržnog centra Ušće na Novom Beogradu, prema rečima lekara iz Urgentnog centra, je u veoma teškom stanju. Aleksandru se, kako navode, oba metka i dalje nalaze u glavi i on se, prema rečima… »

I dalje u kritičnom stanju: Aleksandru Šarcu, koji je juče upucan u sačekuši na Ušću, još uvek su oba metka u glavi

Blic pre 2 dana
Aleksandar Šarac (36) koji je ranjen juče u garaži tržnog centra na Novom Beogradu je, prema poslednjim informacijama i dalje u teškom stanju. - On se i dalje nalazi u jedinici intenzivne nege i u teškom je stanju - kažu za "Blic" iz Urgentnog… »

Dva metka mu ispalili u lobanju:Najnovije informacije o Aleksandru Šarcu koji je upucan na parkingu tržnog centra "Ušće"

Mondo pre 2 dana
Na člana "Pink Pantera" Aleksandra Šarca, juče je ispaljeno dva metka u garaži TC "Ušće". Na člana "Pink Pantera" Aleksandra Šarca, juče je ispaljeno dva metka u garaži TC "Ušće". Aleksandar Šarac (35) upucan je juče oko 16 sati na parkingu… »

Šarac i dalje u kritičnom stanju, oba metka u glavi: Najnovija vest iz bolnice, evo u kakvom je stanju Aleksandar

Kurir pre 2 dana
Prema najnovijim informacijama koje su jutros objavljene, Aleksandar Šarac se nalazi u teškom stanju i smešten je na intenzivnom odeljenju Urgentnog centra. Prema prvim rezultatima Šarcu se oba metka nalaze u glavi. Obavljena je sva neophodna… »

Šarcu dva metka u glavu: Do sada neotkriveni detalji pucnjave u garaži Ušća

Večernje novosti pre 2 dana
NA Aleksandra Šarca, navodnog člana pljačkaške grupe "Pink panter" (35), koji je ranije preživeo tri pokušaja ubistva, pucano je i četvrti put, juče oko 16.00 u garaži Tržnog centra "Ušće" na Novom Beogradu. Napadač je u njega ispalio, prema… »

Za dlaku izbegao smrt: Ko je Aleksandar Šarac upucan sa dva hica u glavu na Novom Beogradu?

Blic pre 2 dana
Aleksandar Šarac (35), koji je sa dva hica iz pištolja upucan u garaži tržnog centra na Novom Beogradu, odranije je poznat srpskoj javnosti pošto je januara 2019. godine bio na meti profesionalnog ubice Čabe Dera. Der se 5. januara 2019. pojavio… »

Snimak pljačke Pink pantera u Milanu: U njoj navodno učestvovao i Aleksandar Šarac, jedan detalj ih je odao (video)

Večernje novosti pre 2 dana
ALEKSANDAR Šarac (35) navodni član pljačkaške bande "Pink panter" upucan je danas na parkingu tržnog centra "Ušće" na Novom Beogradu. Šarac je u pažnju svetske javnosti dospeo kada je uhapšen u Italiji zbog navodne pljačke jedne luksuzne… »

Vesti dana »