Povezane vesti

Da li je Bajden najavio promenu pristupa SAD kosovskom problemu

Politika pre 6 dana
Nepotvrđena izjava američkog predsedničkog kandidata Džozefa Bajdena da će, u slučaju izborne pobede, „preokrenuti neuravnoteženi pristup” administracije Donalda Trampa prema Srbiji i tzv. Kosovu, ustalasala je duhove. I to, čini se, više u… »

Ravasi:Bajdenov dokument" Vizija za odnose sa Albanijom i Kosovom" možda falsifikovan ali on to misli

RTV pre 5 dana
PRIŠTINA,ČIKAGO - Kandidat za predsednika SAD Džo Bajden izjavio je da će preokrenuti, kako je naveo, "neuravnoteženi pristup" administracije američkog predsednika Donalda Trampa prema Srbiji i tzv. Kosovu, obnavljajući, prema njegovoj oceni… »

Bajden: Nezavisnost Kosova nepovratan proces

RTS pre 5 dana
Kandidat za predsednika SAD Džo Bajden izjavio je, prenose prištinski mediji, da će preokrenuti, kako navode, "neuravnoteženi pristup" administracije američkog predsednika Donalda Trampa prema Srbiji i tzv. Kosovu, obnavljajući, prema njegovoj… »

Bajden: Nezavisnost Kosova nepovratan proces

Danas pre 5 dana
Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden u dokumentu pod naslovom „Vizija za odnose sa Albanijom i Kosovom“ naveo je da je nezavisnost Kosova nepovratan proces, prenosi danas RTK2. Oni prenosi da se tu navodi da će Bajden… »

Bajden najavljuje promenu pristupa SAD kada je reč o KiM

Dnevnik pre 5 dana
PRIŠTINA: Kandidat za predsednika SAD Džo Bajden izjavio je da će preokrenuti, kako je naveo, "neuravnoteženi pristup" administracije američkog predsednika Donalda Trampa prema Srbiji i tzv. Kosovu, obnavljajući, prema njegovoj oceni, "pravdu i… »

Srbomrzac Bajden ima pakleni plan! Najavljuje promenu pristupa SAD u vezi sa lažnom državom!

Pravda pre 5 dana
Kandidat za predsednika SAD Džo Bajden, u dokumentu pod naslovom "Vizija za odnose sa Albanijom i tzv. Kosovom“, govori o svojim planovima za buduće odnose na Balkanu i navodi da je kao senator branio interese tzv. Kosova kada je fokus sveta bio negde… »

Bajden zapretio Srbiji: Najavio promenu pristupa Amerike u vezi sa Kosovom i Metohijom, traži uzajamno priznanje

Večernje novosti pre 5 dana
KANDIDAT za predsednika SAD Džo Bajden izjavio je da će preokrenuti, kako je naveo, "neuravnoteženi pristup" administracije američkog predsednika Donalda Trampa prema Srbiji i tzv. Kosovu, obnavljajući, prema njegovoj oceni, "pravdu i jednakost u… »

Bajden najavljuje promenu pristupa SAD kada je reč o KiM

B92 pre 5 dana
Kandidat za predsednika SAD Džo Bajden izjavio je da će preokrenuti, kako je naveo, "neuravnoteženi pristup" Trapmove administracije prema Srbiji i tzv. Kosovu. To će se desiti obnavljanjem, prema njegovoj oceni, "pravde i jednakosti u odnosima"… »

Prištinski mediji: Bajden bi menjao pristup SAD o Kosovu

Nova pre 5 dana
Kandidat za predsednika SAD Džo Bajden izjavio je da će preokrenuti, kako je naveo, "neuravnoteženi pristup" administracije američkog predsednika Donalda Trampa prema Srbiji i tzv. Kosovu, obnavljajući, prema njegovoj oceni, "pravdu i jednakost u… »

Ne piše nam se dobro ako on pobedi: Bajden najavio promenu politike prema Kosovu!

Mondo pre 5 dana
Bajden kaže da će "preokrenuti neuravnoteženi pristup" Trampove administracije. Bajden kaže da će "preokrenuti neuravnoteženi pristup" Trampove administracije. Kandidat za predsednika SAD Džo Bajden izjavio je da će preokrenuti, kako je naveo… »

Vesti dana »