Повезане вести
Приватни живот почео је да трпи Несторовић: Јуче ме зауставио човек и рекао да хоће да ми купи кревет! Жена не излази са мном…
Курир 18.10.2020
Након дуже паузе, проф. др Бранимир Несторовић јутрос се појавио на малим екранима, а како је водитељка програма испричала, доктор је после месец и по дана убеђивања пристао на гостовање. "Било ми је потребно да направим… »
Несторовић након месец и по дана у јавности: Жена је престала да излази са мном, а ћерка морала да угаси Фацебоок!
Мондо 18.10.2020
Несторовић је говорио о свом приватном животу. Несторовић је говорио о свом приватном животу. Проф. др Бранимир Несторовић гостовао је у емисији "Јутро" на Првој телевизији. Несторовић се неко време није појављивао на телевизији… »
Др Несторовић поново у јавности: Нуде му кревет на поклон, слика омиљене кокошке у биографији – ово сигурно не знате о њему!…
Вечерње новости 18.10.2020
ДОКТОР Бранимир Несторовић данас је, после дужег времена, гостовао у емисији Прве телевизије где је објасио зашто се више не појављује у јавности. Изјавио је да неће да разговара о корони јер сматра да све предуго траје и да су… »
Несторовић после месец и по у јавности: Кренем у пекару, човек нуди кревет да ми поклони
Телеграф 18.10.2020
"Кћерка је морала да угаси Фејсбук профил, жена не излази више са мном" Гостујући у емисији на Прва ТВ, доктор Бранимир Несторовић објаснио је зашто се више не појављује у јавности. Изјавио је да неће да разговара о корони јер… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 42 минутајош 28 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 2 сатајош 11 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 7 сатијош 3 повезане