Повезане вести
Нови Сад: Познат идентитет мушкарца који је погинуо у пожару
Нова 18.10.2020
Јожеф С. (87) из Новог Сада погинуо је у пожару, који се догодио јутрос око три сата у кући у Улици Богдана Поповића у Новом Саду, где је несрећни човек сам живео. Како преноси портал НСуживо, пламен у дрвеној бараци изазвао је… »
Откривена жртва језивог пожара у Новом Саду: Ватрогасци нашли угљенисано тело пензионера, ватра букнула из пећи
Мондо 18.10.2020
У пожару који је рано јутрос избио у кући у Новом Саду настрадао је Ј. С. стар 87 година. У пожару који је рано јутрос избио у кући у Новом Саду настрадао је Ј. С. стар 87 година. Како је РТВ-у потврђено у Бироу МУП-а за сарадњу… »
Старац страдао у пожару који је изазвала пећ на дрва
Дневник 18.10.2020
Старац Ј. С. (87) натрадао је у ноћи између суботе и недеље у пожару који је избио око три сата иза поноћи у Улици Богдана Поповића 35 у новосадском насељу Адице. Осамдесетседмогодишњак је живео сам у бараци која је изгорела у… »
Ватра прогутала бараку за пар минута: Детаљи трагедије у Новом Саду у којој је рано јутрос настрадао старац (87)
Блиц 18.10.2020
Припадници ватрогасне бригаде пронашли су тело за сада неидентификованог мушкарца приликом акције гашења пожара у Улици Богдана Поповића у новосадском насељу Адице, а како незванично сазнаје ’’Блиц’’, реч је о Ј.С. (87) који је… »
Курир на месту стравичног пожара у нс Комшије откриле: Настрадали старац 50 година живео сам у дрвеној кућици без струје и воде…
Курир 18.10.2020
Јожеф С. (87) из Новог Сада погинуо је у пожару, који се догодио у недељу, око три сата после поноћи у кући у Улици Богдана Поповића где је несрећни човек сам живео. Према првим информацијама, пламен у дрвеној кућици, изазвао је… »
Угљенисано тело мушкарца пронађено након пожара у кући на Адицама
Радио 021 18.10.2020
Угљенисано тело Ј. С. (87) пронађено је у дрвеној бараци у Улици Богдана Поповића бб, у којој је током претходне ноћи, око 3:30 часова, избио пожар. Како је за 021 потврђено у МУП-у, пожар је угашен, а у питању је мањи објекат… »
Вести дана »

Рука правде: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа због пада надстрешнице
Бујановачке пре 2 сатајош 44 повезане

Новосадски студент штрајкује глађу због продужетка притвора: Ово је његово потресно писмо
Луфтика пре 30 минутајош 12 повезаних

Сланкаменац: Међу провокаторима и онај по надимку Шулц, пољопривредници ухапшени да би нас застрашили
Н1 Инфо пре 1 сатјош 24 повезане