Povezane vesti
Đorđe me Ne gleda kao trofej: Anastasija Ražnatović progovorila o planovima sa dečkom - "moderno je da zatrudniš"!
Mondo 18.10.2020
Pevačica o svojoj vezi i zajedničkim planovima. Pevačica o svojoj vezi i zajedničkim planovima. Anastasija Ražnatović je već dugo u vezi sa devet godina starijim Đorđe Kuljićem kojeg, iako uveliko žive zajedno, ne eksponira javnosti. Oni imaju svoju oazu… »
Anastasija: Danas je moderno da zatrudniš! Đorđe me ne gleda kao trofej, neće da se šlepa uz mene
Telegraf 18.10.2020
- Stariji je od mene devet godina, ali ta razlika se ne vidi jer sam zrelija i tako delujem - rekla je Ražatovićeva. Popularna pevačica Anastasija Ražnatović već neko vreme živi u Novom Sadu sa dečkom Đorđem Kuljićem i ističe da za sada nema u planu decu… »
Vesti dana »

Lukašenko i Tramp razgovarali telefonom, između ostalog i o sastanku Trampa i Putina
RTV pre 21 minutajoš 53 povezane

Uživo "dan d" na Aljasci! Tramp lično dočekuje Putina na aerodromu, cure prvi detalji: Rusi se žale na uslove u Enkoridžu, protest ispred ambasade SAD u Kijevu (foto, video)
Blic pre 31 minutajoš 112 povezane

Neredi u više gradova Srbije, sukobi demonstranata i policije, demolirane prostorije SNS, studenti pozvali na protest
NIN pre 5 minutajoš 123 povezane

Novi snimak iz Valjeva: Policajac pita mladića na asfaltu „je l si ti opozicionar“, a onda ga šutira u glavu
N1 Info pre 3 satajoš 11 povezanih

U Srbiji u junu ove godine izdato 2.402 građevinske dozvole, dva odsto više nego u isto vreme 2024.
Forbes pre 1 satjoš 27 povezanih