Povezane vesti

Ubice nemilosrdno ispraznile šaržere u kavčane: Na Prelevića i Pekovića ispaljeno 30 metaka! Oglasila se porodica ubijenog…

Kurir pre 1 dan
Policija je sa nadležnim tužiocem obavila uviđaj radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica dvostrukog ubistva u Ljevorječkim Tuzima. Prema nepotvrđenim informacijama iz policije dve osobe su učestvovale u oružanom napadu na Nemanju Prelevića… »

Ubice ispalile 30 metaka u Prelevića i Pekovića: Oglasila se porodica jednog od ubijenih navodeći da "nije kriminalac"!

Mondo pre 1 dan
Tela su pronađena sinoć. Tela su pronađena sinoć Policija je sa nadležnim tužiocem obavila uviđaj radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica dvostrukog ubistva u Ljevorječkim Tuzima. Prema nepotvrđenim informacijama iz policije dve osobe su… »

Nije bio član kriminalne grupe: Oglasila se porodica ubijenog Prelevića - egzekutori u Nemanju i Danila sasuli 30 metaka…

Večernje novosti pre 1 dan
POLICIJA je sa nadležnim tužiocem obavila uviđaj, radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, kako se sumnja, dvostrukog ubistva u Ljevorječkim Tuzima. Prema nepotvrđenim informacijama iz policije, prvi rezultati istrage govore da su dve osobe… »

Oglasila se porodica ubijenog kavčana: Ubice ispraznile šaržer, izrešetani sa više od 30 metaka!

Srbija danas pre 1 dan
Obojica su bili bezbednosno interesantne osobe. Policija je sa nadležnim tužiocem obavila uviđaj radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica dvostrukog ubistva u Ljevorječkim Tuzima. Prema nepotvrđenim informacijama iz policije dve osobe su… »

"Nije bio član kriminalne grupe": Oglasila se porodica ubijenog Prelevića, u kavčane ispaljeno 30 metaka

Blic pre 1 dan
Policija je sa nadležnim tužiocem obavila uviđaj, radi utvrđivanju svih okolnosti i činjenica, kako se sumnja, dvostrukog ubistva u Ljevorječkim Tuzima. Prema nepotvrđenim informacijama iz policije, prvi rezultati istrage govore da su dve osobe… »

Zločin u Crnoj Gori: Prelevića i Pekovića ubile dve osobe

Nova pre 1 dan
Nemanja Prelević (28) i Danilo Peković (18) ubijeni su na vikendici na Veruši u Crnoj Gori, a kako prenose tamošnji mediji, prvi rezultati iz istrage govore da su dve osobe učestvovale u pomenutom zločinu. Kako prenosi portal Vijesti, sumnja se da… »

Slika sa lica mesta: Šta se danas dešava ispred vikendice u kojoj su ubijeni Nemanja Prelević i Danilo Peković (foto)

Večernje novosti pre 1 dan
PODGORIČANI Danilo Peković i Nemanja Prelević sinoć su ubijeni u u Crnoj Gori na planini Veruši. Sumnja se u obračun crnogorskih klanova. Do obračuna je, kako smo saznali, došlo u vikendici na planini Veruši, koja se nalazi između Kolašina i… »

Obračun crnogorskih klanova: Podgoričani Prelević i Peković likvidirani u vikendici kod Kolašina

Blic pre 1 dan
Tela Podgoričana Nemanje Prelevića i Danila Pekovića pronađena su večeras u jednoj vikendici na Veruši nedaleko od Kolašina, prenose crnogorski mediji. Sumnja se da su dve osobe likvidirane u obračanu kriminalnih klanova. Kako saznaje "Pobjeda"… »

Hapšen zbog posedovanja pištolja: Ovo je Podgoričanin ubijen večeras u vikendici kod Kolašina (foto)

Blic pre 1 dan
Tela dve osobe pronađena su večeras na Veruši, izletišu kod Kolašina, a sumnja se da su ubijene, javili su podgorički mediji. "Vijesti" navode, pozivajući se na saznanja iz Uprave policije, da došlo je do upotrebe vatrenog oružja u jednoj… »

Ovo je ubijeni Podgoričanin Nemanja Prelević (foto)

Večernje novosti pre 2 dana
Podgoričanini Danilo Peković i Nemanja Prelević večeras su ubijeni u pucnjavi u Crnoj Gori na planini Veruši. Peković je 2019. godine bio uhapšen i sporoveden u istražni zatvor, nakon što je policija kod njega, tokom kontrole u City kvartu… »

Komšija ih pronašao mrtve: Nemanjina supruga prijavila policiji da joj se muž ne javlja - detalji ubistva u Crnoj Gori

Večernje novosti pre 2 dana
CRNOGORSKOJ policiji je večeras oko 18.20h A. Prelević prijavila da joj se suprug Nemanja Prelević ne javlja na telefon, kao i da boravi u vikendici u Ljevorečkim Tuzima kod Kolašina. Kao i da je sa njim Danilo Peković. Ona je zamolila komšiju da… »

Dvostruko ubistvo u Crnoj Gori: Sumnja se na obračun klanova - ubijeni Nemanja Prelević i Danilo Peković

Večernje novosti pre 2 dana
KAKO nezvanično saznajemo u Crnoj Gori došlo je do kako se sumnja obračuna klanova u kome su ubijeni Nemanja Prelević i Danilo Peković. Do obračuna je kako smo saznali došlo u vikendici na planini Veruši, koja se nalazi između Kolašina i… »

Vesti dana »