Povezane vesti

Anastasija Ražnatović progovorila o najtežim trenucima i Ceci!

Anastasija Ražnatović progovorila o najtežim trenucima i Ceci!

Svet plus 19.10.2020
Ćerka slavne pevačice otkrila nepoznate detalje do sada! Anastasija Ražnatović progovorila o najtežim trenucima i Ceci! Tada je imala pet godina i nije znala šta se događa... Anastasija Ražnatović, gostujući u jednoj emisiji, otkrila je sve o… »
Najintimnija ispovest Anastasije Ražnatović: Često sanjam tatu, grlim ga i molim da ostane još malo sa mnom!

Najintimnija ispovest Anastasije Ražnatović: Često sanjam tatu, grlim ga i molim da ostane još malo sa mnom!

Kurir 19.10.2020
U emisiji „Sceniranje“ na Kurir televiziji naslednica Svetlane Cece Ražnatović govorila je o temama koje dosad nikada nije pominjala u javnosti, poput hapšenja svoje majke i odrastanja bez oca. Anastasija Ražnatović otkrila je dosad nepoznate… »
"Nos mi je bio odavde do Batajnice": Anastasija iskreno o operaciji: "Priznajem, bila sam nesigurna"

"Nos mi je bio odavde do Batajnice": Anastasija iskreno o operaciji: "Priznajem, bila sam nesigurna"

Blic 19.10.2020
Anastasija Ražnatović nedavno je priznala da povremeno koristi fotošop, a sada je progovorila i o operaciji nosa. Mlada pevačica odgovorila je na komentare pojedinih korisnika društvenih mreža da se podvrgla estetskim korekcijama. - Jedino što mogu… »
Anastasija pre i posle: Pevačica priznala plastične operacije - " Imala sam nos odavde do Batajnice"! (foto)

Anastasija pre i posle: Pevačica priznala plastične operacije - " Imala sam nos odavde do Batajnice"! (foto)

Mondo 19.10.2020
Atraktivna pevačica o staroj slici koja kruži Internetom! Atraktivna pevačica o staroj slici koja kruži Internetom! Anastasija Ražnatović je zapalila domaću javnost gostovanjem u emisiji gde je prvi put govorila o svom odrastanju i teškim… »
Anastasija prvi put o cecinom hapšenju: "Mama mi je rekla da je u Americi, pa se javila i jecala! Pitala sam je što me je…

Anastasija prvi put o cecinom hapšenju: "Mama mi je rekla da je u Americi, pa se javila i jecala! Pitala sam je što me je…

Blic 18.10.2020
Anastasija Ražnatović nikada ranije nije govorila o tome kako se osećala povodom hapšenja majke i folk dive Svetlane Cece Ražnatović u akciji "Sablja", koja je usledila posle ubistva nekadašnjeg premijera Zorana Đinđića. Ona je sada ispričala… »

Vesti dana »