Povezane vesti
Najintimnija ispovest Anastasije Ražnatović: Često sanjam tatu, grlim ga i molim da ostane još malo sa mnom!
Kurir 19.10.2020
U emisiji „Sceniranje“ na Kurir televiziji naslednica Svetlane Cece Ražnatović govorila je o temama koje dosad nikada nije pominjala u javnosti, poput hapšenja svoje majke i odrastanja bez oca. Anastasija Ražnatović otkrila je dosad nepoznate detalje iz… »
"Nos mi je bio odavde do Batajnice": Anastasija iskreno o operaciji: "Priznajem, bila sam nesigurna"
Blic 19.10.2020
Anastasija Ražnatović nedavno je priznala da povremeno koristi fotošop, a sada je progovorila i o operaciji nosa. Mlada pevačica odgovorila je na komentare pojedinih korisnika društvenih mreža da se podvrgla estetskim korekcijama. - Jedino što mogu da… »
Anastasija pre i posle: Pevačica priznala plastične operacije - " Imala sam nos odavde do Batajnice"! (foto)
Mondo 19.10.2020
Atraktivna pevačica o staroj slici koja kruži Internetom! Atraktivna pevačica o staroj slici koja kruži Internetom! Anastasija Ražnatović je zapalila domaću javnost gostovanjem u emisiji gde je prvi put govorila o svom odrastanju i teškim porodičnim… »
Anastasija prvi put o cecinom hapšenju: "Mama mi je rekla da je u Americi, pa se javila i jecala! Pitala sam je što me je…
Blic 18.10.2020
Anastasija Ražnatović nikada ranije nije govorila o tome kako se osećala povodom hapšenja majke i folk dive Svetlane Cece Ražnatović u akciji "Sablja", koja je usledila posle ubistva nekadašnjeg premijera Zorana Đinđića. Ona je sada ispričala da je tada… »
Vesti dana »
Sumnja se da je ovo uzrok požara u Novom Pazaru! Vatrena stihija bukti već osam sati u industrijskoj zoni: Jedan potez radnika bio koban!
Blic pre 2 minutajoš 45 povezanih
RHMZ izdao upozorenje na ledenu kišu u Timočkoj krajini, sutra olujni vetar
RTS pre 37 minutajoš 26 povezanih
Fric srušio Vavrinku i sve bliži je duelu sa Đokovićem, ali ga pre toga čeka spektakl
Nova pre 22 minutajoš 45 povezanih
Kapiten košarkaša Partizana Vanja Marinković doživeo povredu Ahilove tetive
Politika pre 42 minutajoš 24 povezane